Vaření a recepty

Cukety jsou dost možná tím vůbec nejoblíbenějším druhem zeleniny

Vynikající, rychlé a levné recepty z cuket na sobotní i nedělní oběd

Cukety jsou dost možná tím vůbec nejoblíbenějším druhem zeleniny, kterou zahrady vášnivých pěstitelů aktuálně nabízí. Jejich úroda bývá ve většině případů opravdu velká a mnozí se tak pouští do zpracovávání těchto zelených plodů, aby žádný z nich nepřišel nazmar. Receptů existuje spousta, za vyzkoušení ovšem rozhodně stojí i ty méně známé. 
Lečo je v létě velmi oblíbené.

Jak zavařit lečo: Jednoduchý a vynikající recept. Důležitý je poměr surovin

Rajčata a papriky na zahrádkách dozrávají a mnozí si užívají vlastnoručně vypěstované zeleniny, která pochopitelně chutná lépe než ta kupovaná. Ne vždy se však podaří včas úrodu zpracovat a chutné plody kvůli své životnosti končí v odpadcích. Trvanlivost plodů o několik měsíců prodlouží konzervování a takové zavařené lečo potěší chuťové pohárky i v zimě. Vyzkoušejte recept, se kterým se úžasných výsledků dočká každý!
Cukety prostě nezklamou nikdy. Mají skvělou chuť a pestré využití.

Jak nejlépe uskladnit přebytky cuket: Způsoby pro ty, co nemají dostatek místa

Patříte mezi ty šťastlivce, kteří mají na zahradě tolik cuket, že neví, co s nimi? Přestože jste již mnoho nádherných zralých kousků podarovali příbuzným, sousedům či kolegům v práci, tak je nestíháte zpracovat a ujídat? Nezoufejte! Máme pro vás hned několik možností, jak uskladnit cukety tak, abyste si na nich mohli pochutnávat i během zimy.