close Vaření a recepty Jak správně sušit houby, aby vám vydržely co nejdéle a nebyly prolezlé červy? Všichni houbaři mají žně, protože jak se říká „rostou“! Nosíte z lesa plné košíky a už nevíte, jak je zpracovat? Udělejte si zásobu na zimu! Nemusíte z nich vařit jen čerstvé pokrmy, mrazit je či pracně nakládat. Skvělý způsob, jak houby uchovat, je sušení. Dobře usušené houby vám vydrží i několik let! Máme pro vás pár tipů, jak na to! clock 4 minuty
close Vaření a recepty Poctivá česnečka našich babiček: Je vynikající a pro čtyři lidi stojí 15 korun clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat dýňový kompot, který chutná jako ananas, možná i mnohem lépe clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak správně uvařit hovězí maso? Záleží na druhu. Většina lidí to neví a chybuje clock 2 minuty
close Vaření a recepty Francouzské brambory: Nejlevnější, a přitom úžasně chutná varianta clock 4 minuty
close Vaření a recepty Bleskový nepečený jablečný dort se zakysanou smetanou. Nejlepší recept ze všech clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak sušit ovoce? 4 nejlepší způsoby. Najděte nejvhodnější právě pro vás clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat dokonalý vývar: Hovězí, drůbeží i zeleninový. Toto je správný postup clock 5 minut
close Vaření a recepty Dýňová polévka podle našich babiček. Skvělý, levný, rychlý, zapomenutý recept clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak nejlépe upéct kuře: Skvělý způsob, jak se nepřipravit o chuť a vůni clock 5 minut
close Vaření a recepty Lidé sbírají lipové květy. Listy jsou přitom stejně užitečné. Jak je použít? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Kuřecí bábovka: Chytrý způsob, jak v bábovkové formě udělat skvělý oběd clock 4 minuty
close Vaření a recepty Řízky pečené v troubě: Proč jsou lepší než smažené a jak je správně upéct clock 5 minut
close Vaření a recepty Recept na klasickou šípkovou omáčku. Je vynikající, zdravá, a přitom snadná! clock 2 minuty
close Vaření a recepty Rychlá jablečná bábovka: Vynikající recept našich babiček si zamilujete clock 4 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší recepty z dýně hokaido: Levné, snadné a bleskově hotové clock 5 minut
close Vaření a recepty „Obyčejné” knedlíky s vajíčkem mohou mít mnoho podob. Která je nejchutnější? clock 4 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší recept na nakládaný hermelín. Kouzlo spočívá ve správném koření clock 3 minuty
close Vaření a recepty Klasický recept na svíčkovou omáčku s moravským knedlíkem podle našich babiček clock 5 minut
close Vaření a recepty Zapomenuté postupy, jak přefiltrovat kávu, aby byla zdravější a chutnější clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejíte pohanku? Chyba! Toto jsou rychlé a vynikající způsoby, jak ji připravit clock 5 minut
close Vaření a recepty Chytré tipy, jak připravit sváteční studené mísy. Tohle z vás udělá hvězdu clock 5 minut
close Vaření a recepty Jak uvařit luštěniny, aby nenadýmaly? Naše babičky na to měly jednoduchý trik clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak vyrobit nejlepší lák na utopence? Tento recept z nich udělá delikatesu clock 3 minuty
close Vaření a recepty Babiččin rychlý vynikající nepečený dort z jablek se zakysanou smetanou clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak správně usmažit světlou a tmavou jíšku krok za krokem. Děláte to správně? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Tři bleskové, levné, lehké moučníky z jablek. Poslouží i jako snídaně či svačina clock 4 minuty
close Vaření a recepty Znáte rozdíl mezi zavařeninou a zavřeninou? Zavřenina je rychlejší a zdravější clock 3 minuty