close Vaření a recepty Nejjednodušší, univerzální, kynuté těsto na buchty i ovocné knedlíky. Je skvělé! České kynuté buchty jsou nesmrtelným moučníkem, který se své oblibě těší již spousty a spousty let. Ne každý má však dostatek odvahy na to, aby se do jejich přípravy pustil, neboť se příprava těsta může zdát jako velký oříšek. Je to přitom velká škoda, protože právě sladké kynuté těsto lze využít nejen na buchty, ale také na koláče, šátečky anebo ovocné knedlíky. Při dodržení přesného postupu se těsto podaří naprosto každému. clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak správně nakrájet a naklepat řízky. Trik, co používají zkušení kuchaři clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak správně sušit houby, aby vám vydržely co nejdéle a nebyly prolezlé červy? clock 4 minuty
close Vaření a recepty Poctivá česnečka našich babiček: Je vynikající a pro čtyři lidi stojí 15 korun clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat dýňový kompot, který chutná jako ananas, možná i mnohem lépe clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak správně uvařit hovězí maso? Záleží na druhu. Většina lidí to neví a chybuje clock 2 minuty
close Vaření a recepty Francouzské brambory: Nejlevnější, a přitom úžasně chutná varianta clock 4 minuty
close Vaření a recepty Bleskový nepečený jablečný dort se zakysanou smetanou. Nejlepší recept ze všech clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak sušit ovoce? 4 nejlepší způsoby. Najděte nejvhodnější právě pro vás clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat dokonalý vývar: Hovězí, drůbeží i zeleninový. Toto je správný postup clock 5 minut
close Vaření a recepty Dýňová polévka podle našich babiček. Skvělý, levný, rychlý, zapomenutý recept clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak nejlépe upéct kuře: Skvělý způsob, jak se nepřipravit o chuť a vůni clock 5 minut
close Vaření a recepty Lidé sbírají lipové květy. Listy jsou přitom stejně užitečné. Jak je použít? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Kuřecí bábovka: Chytrý způsob, jak v bábovkové formě udělat skvělý oběd clock 4 minuty
close Vaření a recepty Řízky pečené v troubě: Proč jsou lepší než smažené a jak je správně upéct clock 5 minut
close Vaření a recepty Recept na klasickou šípkovou omáčku. Je vynikající, zdravá, a přitom snadná! clock 2 minuty
close Vaření a recepty Rychlá jablečná bábovka: Vynikající recept našich babiček si zamilujete clock 4 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší recepty z dýně hokaido: Levné, snadné a bleskově hotové clock 5 minut
close Vaření a recepty „Obyčejné” knedlíky s vajíčkem mohou mít mnoho podob. Která je nejchutnější? clock 4 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší recept na nakládaný hermelín. Kouzlo spočívá ve správném koření clock 3 minuty
close Vaření a recepty Klasický recept na svíčkovou omáčku s moravským knedlíkem podle našich babiček clock 5 minut
close Vaření a recepty Zapomenuté postupy, jak přefiltrovat kávu, aby byla zdravější a chutnější clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejíte pohanku? Chyba! Toto jsou rychlé a vynikající způsoby, jak ji připravit clock 5 minut
close Vaření a recepty Chytré tipy, jak připravit sváteční studené mísy. Tohle z vás udělá hvězdu clock 5 minut
close Vaření a recepty Jak uvařit luštěniny, aby nenadýmaly? Naše babičky na to měly jednoduchý trik clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak vyrobit nejlepší lák na utopence? Tento recept z nich udělá delikatesu clock 3 minuty
close Vaření a recepty Babiččin rychlý vynikající nepečený dort z jablek se zakysanou smetanou clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak správně usmažit světlou a tmavou jíšku krok za krokem. Děláte to správně? clock 3 minuty