Vaření a recepty

Dokonale upečená vepřová pečeně.

Nejlepší vepřová pečeně: Takto jednoduše ji připravují skuteční mistři kuchaři

Vepřová pečeně patří k těm nejsvátečnějším pokrmům, jaké lze na stole najít. Její příprava se na první pohled může zdát nesmírně jednoduchá, bohužel však nestačí jen maso nasolit a strčit do trouby. Nesprávným zacházením se totiž můžete velmi snadno připravit o chuť, vůni i šťávu. Zkuste si s její přípravou dát více práce a budete překvapeni, jak bude pečeně šťavnatá a jak bude všem strávníkům chutnat!
Křupavé kuřecí paličky a křidélka miluje snad každý.

Kuřecí prsa a křidélka v pikantní medové omáčce. Tenhle recept nemá konkurenci

Snad s ničím jiným si pikantní sladké omáčky nerozumí více než s kuřecím masem. Ať už jde o křidélka, stehýnka nebo prsa, marináda jim dodá tu správnou a lahodnou chuť, po které se budou všichni milovníci masa olizovat až za ušima. Maso lze připravovat jak na pánvi, tak v troubě, a celý proces stojí jen minimum práce. Výsledek je pak úžasný. 
Padaná jablka je potřeba rychle zpracovat.

Spadaná jablka můžete ještě skvěle využít. Toto je přehled způsobů, co s nimi

Posbírali jste jablka spadená pod stromy a potřebujete je zpracovat? Inspirujte se, jak potlučená padaná jablka využít. Jablíčka popadaná na zem nejsou na vyhození, to je jasné. Jen už nebudou dobrá čerstvá a o jejich uskladnění nemůže být řeč. Padané ovoce je potřeba okamžitě zpracovat, protože jinak se začne rychle kazit. Na co se taková jablka hodí?