close Vaření a recepty Jak udělat dokonalé lečo: Krémové, heboučké, správně husté, a přitom jemné Lečo je jedním z nejrychlejších pokrmů, jaký lze vůbec připravit. Navíc obsahuje jen několik málo surovin, díky čemuž při jeho vaření nebudete muset sáhnout ani hluboko do kapsy. Na první pohled se může zdát, že příprava leča nevyžaduje žádný důkladnější postup a prakticky jde jen o rozmíchání vajec s dušenou zeleninou. Kouzlo toho nejlahodnějšího a krásně hladkého leča ale tkví právě v důkladnější přípravě. Zkuste se zaměřit na několik málo detailů a z výsledku budete jistě mile překvapeni. clock 4 minuty
close Vaření a recepty Proč nekyne těsto? Chyby můžete udělat čtyři. Pokud je znáte, povede se vždy clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vynikající tvarohová bábovka: Přidat do těsta jablka je ten nejlepší nápad! clock 3 minuty
close Vaření a recepty Řízek naruby: Proč je lepší než v trojobalu a jak ho správně připravit? clock 4 minuty
close Vaření a recepty Pomalu pečená kachna s jablky: Staročeský recept, který zůstane nepřekonán clock 4 minuty
close Vaření a recepty Recept na nejlepší domácí pizzu! Jednoduchá s vajíčkem je geniální clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak správně vychutit hrachovou kaši. Tento jednoduchý způsob je nejlepší clock 4 minuty
close Vaření a recepty Dort z piva a čokolády: Lehoučká, nadýchaná pochoutka, a přitom tak jednoduchá clock 4 minuty
close Vaření a recepty Vynikající francouzská cibulačka z české cibule a českých surovin clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlevnější varianta zapékaných šunkofleků. Rychlá, snadná, ale vynikající! clock 2 minuty
close Vaření a recepty Znáte námořnické buřty? Fantastická, levná, pikantní pochoutka. Hotová je hned clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak vykostit kuře. Nejlepší a nejrychlejší postup krok za krokem clock 2 minuty
close Vaření a recepty Rychlá vepřová panenka: Jak ji udělat velejemnou a šťavnatou jako minutku clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak správně sušit křížaly: Nemusíte mít sušičku, aby vám jablka nezhnědla clock 4 minuty
close Vaření a recepty Staročeská kachna pomalu pečená: Starý poctivý recept našich předků clock 3 minuty
close Vaření a recepty Cibulový koláč z listového těsta s uzeným. Vynikající, rychlý a zkazit se nedá! clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jablečný štrúdl z listového těsta: Poctivý a voňavý. Tak ho uměly naše babičky clock 3 minuty
close Vaření a recepty Poctivá babiččina květáková polévka: Podzimní recept zahřeje na těle i duši clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak vařit těstoviny jako Ital: 8 pravidel, kterými je potřeba se řídit clock 3 minuty
close Vaření a recepty Šťavnaté tučné vepřové koleno pečené v černém pivu. Takto ho připravují chlapi clock 3 minuty
close Vaření a recepty Špagety carbonara: Vynikající italský recept, který si připravíte za pár minut clock 3 minuty
close Vaření a recepty Babiččin jablečný koláč: Světově nejpečenější sladkost. Toto je česká varianta clock 4 minuty
close Vaření a recepty Nakládání zelí: Víte, jak zabránit tomu, aby se při něm tvořila plíseň? clock 4 minuty
close Vaření a recepty Kuře na paprice: Nejjednodušší recept bývá obvykle ten nejlepší clock 3 minuty
close Vaření a recepty Blesková nepečená dvouvrstvá kokosová roláda s rumem. Tahle je vynikající! clock 4 minuty
close Vaření a recepty Nejvláčnější tvarohová bábovka hrníčkovka: Jako obláček a nepokazí ji ani dítě clock 4 minuty
close Vaření a recepty Dokonalá svíčková na smetaně: Tento klasický recept je nepřekonatelný clock 4 minuty
close Vaření a recepty Které plodiny a jídla byste měli jíst právě na podzim. Tyto jsou nejzdravější clock 3 minuty