close Vaření a recepty Napoleonovo kuře marengo: Vynikající a snadný způsob přípravy na pánvi Říká vám něco pojem "Marengo"? Může vás trknout bitva u Marenga a větší jedlíky spíše kuře marengo. Dnes se tak trochu dozvíte špetku o obojím. clock 3 minuty
close Vaření a recepty Základní těsto na štrúdl: Rychlé, levné, vynikající a nedá se zkazit clock 3 minuty
close Vaření a recepty Stačí zelí, vejce, mouka a trošku sýra. Vznikne fantastický slaný koláč! clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vynikající blesková česneková pomazánka: Zachrání vás před nečekanou návštěvou clock 3 minuty
close Vaření a recepty Klasické vepřo knedlo zelo podle Pohlreicha: Lepší nevymyslíte! clock 4 minuty
close Vaření a recepty Tradiční pórková polévka podle našich babiček. Elixír zdraví pohladí žaludek clock 3 minuty
close Vaření a recepty Voňavé, křupavé, sametové, domácí rohlíky, mnohem lepší než z obchodu clock 4 minuty
close Vaření a recepty Geniální desetiminutový knedlík z mikrovlnky. Ošálíte s ním i šéfkuchaře clock 4 minuty
close Vaření a recepty Vejce benedikt: Vynikající, vydatná snídaně, která rozzáří den celé vaší rodině clock 3 minuty
close Vaření a recepty Řízek v těstíčku: Proč je lepší než v trojobalu a jak jej správně udělat? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak v obchodě poznat, zda je kokosový ořech zralý a v pořádku? Je to snadné! clock 3 minuty
close Vaření a recepty Mafiánské špagety Ala Caponeho: Rychlá s snadná pochoutka pro skutečné chlapy clock 2 minuty
close Vaření a recepty Pravá staročeská svatomartinská husa. Aby byla dokonalá, musíte ji péct 13 hodin clock 4 minuty
close Vaření a recepty Bylinkové řízky: Stačí drobné vylepšení a z klasického jídla je delikatesa clock 3 minuty
close Vaření a recepty Snadný tvarohový koláč bez korpusu: Vláčný, slaďoučký, lehounký jako vánek clock 3 minuty
close Vaření a recepty Oblíbená jídla prezidentů: Svíčková v těstíčku podle Klementa Gottwalda clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší kapání do polévky a další chutné vychytávky našich moudrých babiček clock 4 minuty
close Vaření a recepty Vynikají klasický recept našich babiček na nálev na sladkokyselé zelí clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat rozmarýnové brambory: voňavé, křupavé zvenku a měkké uvnitř clock 3 minuty
close Vaření a recepty Švestkové knedlíky z bramborového těsta: Takto je dělala maminka pro Masaryka clock 4 minuty
close Vaření a recepty Univerzální recept na fantastický těstovinový salát. Správná zálivka umí zázraky clock 4 minuty
close Vaření a recepty Základní těsto na palačinky: Většina lidí ho dělá špatně. Toto je správný recept clock 4 minuty
close Vaření a recepty Oblíbené jídlo Mozarta: Přesný recept na játrové knedlíčky od české kuchařky clock 2 minuty
close Vaření a recepty Domácí pálení alkoholu: Jak správně založit zákvas a co říká zákon? clock 4 minuty
close Vaření a recepty Rychlé těstoviny s kuřecím masem a jablky: Tento recept miloval Vlasta Burian clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat dokonalé červené zelí. Šéfkuchaři mají jednoduchý trik clock 3 minuty
close Vaření a recepty Kořeněná medovina: Jak ji vyrobit doma a které chutě jsou nejlahodnější? clock 5 minut
close Vaření a recepty Poctivá babiččina bramboračka: Jemná, vydatná a vonící majoránkou a česnekem clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak správně udělat Caesar salát: Ve většině restaurací ho dělají špatně! clock 4 minuty
close Vaření a recepty Pečené brambory se zakysanou smetanou a slaninou: Vynikající a levné řešení clock 3 minuty