close Vaření a recepty Řízek v těstíčku: Proč je lepší než v trojobalu a jak jej správně udělat? Přemýšlíte, jakým jídlem o víkendu potěšíte rodinu? Zkuste povýšit klasické řízky na další úroveň. Obalte maso do křupavého a nadýchaného těstíčka. Jeho výhodou je, že ho můžete dochutit tak, jak to mají vaši blízcí nejraději. Jak si připravit řízek v těstíčku? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak v obchodě poznat, zda je kokosový ořech zralý a v pořádku? Je to snadné! clock 3 minuty
close Vaření a recepty Mafiánské špagety Ala Caponeho: Rychlá s snadná pochoutka pro skutečné chlapy clock 2 minuty
close Vaření a recepty Pravá staročeská svatomartinská husa. Aby byla dokonalá, musíte ji péct 13 hodin clock 4 minuty
close Vaření a recepty Bylinkové řízky: Stačí drobné vylepšení a z klasického jídla je delikatesa clock 3 minuty
close Vaření a recepty Snadný tvarohový koláč bez korpusu: Vláčný, slaďoučký, lehounký jako vánek clock 3 minuty
close Vaření a recepty Oblíbená jídla prezidentů: Svíčková v těstíčku podle Klementa Gottwalda clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší kapání do polévky a další chutné vychytávky našich moudrých babiček clock 4 minuty
close Vaření a recepty Vynikají klasický recept našich babiček na nálev na sladkokyselé zelí clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat rozmarýnové brambory: voňavé, křupavé zvenku a měkké uvnitř clock 3 minuty
close Vaření a recepty Švestkové knedlíky z bramborového těsta: Takto je dělala maminka pro Masaryka clock 4 minuty
close Vaření a recepty Univerzální recept na fantastický těstovinový salát. Správná zálivka umí zázraky clock 4 minuty
close Vaření a recepty Základní těsto na palačinky: Většina lidí ho dělá špatně. Toto je správný recept clock 4 minuty
close Vaření a recepty Oblíbené jídlo Mozarta: Přesný recept na játrové knedlíčky od české kuchařky clock 2 minuty
close Vaření a recepty Domácí pálení alkoholu: Jak správně založit zákvas a co říká zákon? clock 4 minuty
close Vaření a recepty Rychlé těstoviny s kuřecím masem a jablky: Tento recept miloval Vlasta Burian clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat dokonalé červené zelí. Šéfkuchaři mají jednoduchý trik clock 3 minuty
close Vaření a recepty Kořeněná medovina: Jak ji vyrobit doma a které chutě jsou nejlahodnější? clock 5 minut
close Vaření a recepty Poctivá babiččina bramboračka: Jemná, vydatná a vonící majoránkou a česnekem clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak správně udělat Caesar salát: Ve většině restaurací ho dělají špatně! clock 4 minuty
close Vaření a recepty Pečené brambory se zakysanou smetanou a slaninou: Vynikající a levné řešení clock 3 minuty
close Vaření a recepty Lehoučký babiččin hrnkový koláč se žmolenkou. Snadný a nadýchaný jako peřinka clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší recept na sekanou: Velejemná, šťavnatá, snadná a nikdy nepraskne clock 4 minuty
close Vaření a recepty Chytré špagety s kečupem: Jídlo pro ty, co nemají čas a peníze, může být skvělé clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat dokonalé lečo: Krémové, heboučké, správně husté, a přitom jemné clock 4 minuty
close Vaření a recepty Proč nekyne těsto? Chyby můžete udělat čtyři. Pokud je znáte, povede se vždy clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vynikající tvarohová bábovka: Přidat do těsta jablka je ten nejlepší nápad! clock 3 minuty
close Vaření a recepty Řízek naruby: Proč je lepší než v trojobalu a jak ho správně připravit? clock 4 minuty
close Vaření a recepty Pomalu pečená kachna s jablky: Staročeský recept, který zůstane nepřekonán clock 4 minuty
close Vaření a recepty Recept na nejlepší domácí pizzu! Jednoduchá s vajíčkem je geniální clock 3 minuty