close Vaření a recepty Pravá staročeská svatomartinská husa. Aby byla dokonalá, musíte ji péct 13 hodin Oslavy svatého Martina si mnozí nedokážou představit bez svatomartinské husy. Spousta lidí se však mylně domnívá, že je její příprava nesmírně náročná a zvládnou ji jen ty nezkušenější kuchaři. Proto si husu dopřávají převážně v restauracích. Opak je ale pravdou. Husa totiž žádnou zvláštní péči nevyžaduje. Jediné, na co je náročná, je čas. V troubě totiž potřebuje třináct hodin! clock 4 minuty
close Vaření a recepty Bylinkové řízky: Stačí drobné vylepšení a z klasického jídla je delikatesa clock 3 minuty
close Vaření a recepty Snadný tvarohový koláč bez korpusu: Vláčný, slaďoučký, lehounký jako vánek clock 3 minuty
close Vaření a recepty Oblíbená jídla prezidentů: Svíčková v těstíčku podle Klementa Gottwalda clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší kapání do polévky a další chutné vychytávky našich moudrých babiček clock 4 minuty
close Vaření a recepty Vynikají klasický recept našich babiček na nálev na sladkokyselé zelí clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat rozmarýnové brambory: voňavé, křupavé zvenku a měkké uvnitř clock 3 minuty
close Vaření a recepty Švestkové knedlíky z bramborového těsta: Takto je dělala maminka pro Masaryka clock 4 minuty
close Vaření a recepty Univerzální recept na fantastický těstovinový salát. Správná zálivka umí zázraky clock 4 minuty
close Vaření a recepty Základní těsto na palačinky: Většina lidí ho dělá špatně. Toto je správný recept clock 4 minuty
close Vaření a recepty Oblíbené jídlo Mozarta: Přesný recept na játrové knedlíčky od české kuchařky clock 2 minuty
close Vaření a recepty Domácí pálení alkoholu: Jak správně založit zákvas a co říká zákon? clock 4 minuty
close Vaření a recepty Rychlé těstoviny s kuřecím masem a jablky: Tento recept miloval Vlasta Burian clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat dokonalé červené zelí. Šéfkuchaři mají jednoduchý trik clock 3 minuty
close Vaření a recepty Kořeněná medovina: Jak ji vyrobit doma a které chutě jsou nejlahodnější? clock 5 minut
close Vaření a recepty Poctivá babiččina bramboračka: Jemná, vydatná a vonící majoránkou a česnekem clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak správně udělat Caesar salát: Ve většině restaurací ho dělají špatně! clock 4 minuty
close Vaření a recepty Pečené brambory se zakysanou smetanou a slaninou: Vynikající a levné řešení clock 3 minuty
close Vaření a recepty Lehoučký babiččin hrnkový koláč se žmolenkou. Snadný a nadýchaný jako peřinka clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší recept na sekanou: Velejemná, šťavnatá, snadná a nikdy nepraskne clock 4 minuty
close Vaření a recepty Chytré špagety s kečupem: Jídlo pro ty, co nemají čas a peníze, může být skvělé clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat dokonalé lečo: Krémové, heboučké, správně husté, a přitom jemné clock 4 minuty
close Vaření a recepty Proč nekyne těsto? Chyby můžete udělat čtyři. Pokud je znáte, povede se vždy clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vynikající tvarohová bábovka: Přidat do těsta jablka je ten nejlepší nápad! clock 3 minuty
close Vaření a recepty Řízek naruby: Proč je lepší než v trojobalu a jak ho správně připravit? clock 4 minuty
close Vaření a recepty Pomalu pečená kachna s jablky: Staročeský recept, který zůstane nepřekonán clock 4 minuty
close Vaření a recepty Recept na nejlepší domácí pizzu! Jednoduchá s vajíčkem je geniální clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak správně vychutit hrachovou kaši. Tento jednoduchý způsob je nejlepší clock 4 minuty
close Vaření a recepty Dort z piva a čokolády: Lehoučká, nadýchaná pochoutka, a přitom tak jednoduchá clock 4 minuty
close Vaření a recepty Vynikající francouzská cibulačka z české cibule a českých surovin clock 3 minuty