close Vaření a recepty Jak smažit palačinky, aby byly tenoučké, krásně rovnoměrné a nepřipalovaly se Palačinky patří mezi nejsnadnější pokrmy na přípravu, přesto se jejich smažení málokomu vždy stoprocentně podaří. Palačinky se často trhají, rychle se připalují a nezřídka mají i hodně daleko ke krásnému kulatému tvaru. Faktorů, které obdobné nesnáze způsobují, může být hned několik. Vše začíná u správné konzistence těsta a končí u povrchu pánve, na které se palačinky smaží. clock 4 minuty
close Vaření a recepty Proč namočit řízky před obalením přes noc do smetany? Zkusíte a už to budete děl clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejjednodušší vynikající špagety: potřebujete pouze koření, sýr, rajče a ořechy clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat základní omáčku k masu. Většina lidí neumí vývar a omáčku zkazí clock 4 minuty
close Vaření a recepty Koprovka: Nejlepší, nejrychlejší, nejlevnější. Tuhle budete dělat pořád clock 4 minuty
close Vaření a recepty Neobyčejné palačinky se špenátem. Tento recept pohladí vaše chuťové buňky clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší domácí těsto na pizzu krok za krokem: správné, rychlé a jednoduché clock 4 minuty
close Vaření a recepty Staročeské důlkové koláčky podle Magdaleny Dobromily Rettigové. Takto je dělala clock 4 minuty
close Vaření a recepty Napoleonovo kuře marengo: Vynikající a snadný způsob přípravy na pánvi clock 3 minuty
close Vaření a recepty Základní těsto na štrúdl: Rychlé, levné, vynikající a nedá se zkazit clock 3 minuty
close Vaření a recepty Stačí zelí, vejce, mouka a trošku sýra. Vznikne fantastický slaný koláč! clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vynikající blesková česneková pomazánka: Zachrání vás před nečekanou návštěvou clock 3 minuty
close Vaření a recepty Klasické vepřo knedlo zelo podle Pohlreicha: Lepší nevymyslíte! clock 4 minuty
close Vaření a recepty Tradiční pórková polévka podle našich babiček. Elixír zdraví pohladí žaludek clock 3 minuty
close Vaření a recepty Voňavé, křupavé, sametové, domácí rohlíky, mnohem lepší než z obchodu clock 4 minuty
close Vaření a recepty Geniální desetiminutový knedlík z mikrovlnky. Ošálíte s ním i šéfkuchaře clock 4 minuty
close Vaření a recepty Vejce benedikt: Vynikající, vydatná snídaně, která rozzáří den celé vaší rodině clock 3 minuty
close Vaření a recepty Řízek v těstíčku: Proč je lepší než v trojobalu a jak jej správně udělat? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak v obchodě poznat, zda je kokosový ořech zralý a v pořádku? Je to snadné! clock 3 minuty
close Vaření a recepty Mafiánské špagety Ala Caponeho: Rychlá s snadná pochoutka pro skutečné chlapy clock 2 minuty
close Vaření a recepty Pravá staročeská svatomartinská husa. Aby byla dokonalá, musíte ji péct 13 hodin clock 4 minuty
close Vaření a recepty Bylinkové řízky: Stačí drobné vylepšení a z klasického jídla je delikatesa clock 3 minuty
close Vaření a recepty Snadný tvarohový koláč bez korpusu: Vláčný, slaďoučký, lehounký jako vánek clock 3 minuty
close Vaření a recepty Oblíbená jídla prezidentů: Svíčková v těstíčku podle Klementa Gottwalda clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší kapání do polévky a další chutné vychytávky našich moudrých babiček clock 4 minuty
close Vaření a recepty Vynikají klasický recept našich babiček na nálev na sladkokyselé zelí clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat rozmarýnové brambory: voňavé, křupavé zvenku a měkké uvnitř clock 3 minuty
close Vaření a recepty Švestkové knedlíky z bramborového těsta: Takto je dělala maminka pro Masaryka clock 4 minuty
close Vaření a recepty Univerzální recept na fantastický těstovinový salát. Správná zálivka umí zázraky clock 4 minuty
close Vaření a recepty Základní těsto na palačinky: Většina lidí ho dělá špatně. Toto je správný recept clock 4 minuty