close Vaření a recepty Staročeské důlkové koláčky podle Magdaleny Dobromily Rettigové. Takto je dělala Snad není známější české kuchařky, než byla Magdalena Dobromila Rettigová. Ta se do psaní receptů pustila před více než sto lety, jejích postupů se však mnozí v kuchyních řídí dodnes. Jedním z jejích nejznámějších moučníků, který se stále těší obrovské popularitě, jsou důlkové koláče plněné zavařeninou. Jsou lehké na přípravu, krásně voní a oproti klasickým koláčům nekynou. Zvládne je tedy naprosto každý! clock 4 minuty
close Vaření a recepty Napoleonovo kuře marengo: Vynikající a snadný způsob přípravy na pánvi clock 3 minuty
close Vaření a recepty Základní těsto na štrúdl: Rychlé, levné, vynikající a nedá se zkazit clock 3 minuty
close Vaření a recepty Stačí zelí, vejce, mouka a trošku sýra. Vznikne fantastický slaný koláč! clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vynikající blesková česneková pomazánka: Zachrání vás před nečekanou návštěvou clock 3 minuty
close Vaření a recepty Klasické vepřo knedlo zelo podle Pohlreicha: Lepší nevymyslíte! clock 4 minuty
close Vaření a recepty Tradiční pórková polévka podle našich babiček. Elixír zdraví pohladí žaludek clock 3 minuty
close Vaření a recepty Voňavé, křupavé, sametové, domácí rohlíky, mnohem lepší než z obchodu clock 4 minuty
close Vaření a recepty Geniální desetiminutový knedlík z mikrovlnky. Ošálíte s ním i šéfkuchaře clock 4 minuty
close Vaření a recepty Vejce benedikt: Vynikající, vydatná snídaně, která rozzáří den celé vaší rodině clock 3 minuty
close Vaření a recepty Řízek v těstíčku: Proč je lepší než v trojobalu a jak jej správně udělat? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak v obchodě poznat, zda je kokosový ořech zralý a v pořádku? Je to snadné! clock 3 minuty
close Vaření a recepty Mafiánské špagety Ala Caponeho: Rychlá s snadná pochoutka pro skutečné chlapy clock 2 minuty
close Vaření a recepty Pravá staročeská svatomartinská husa. Aby byla dokonalá, musíte ji péct 13 hodin clock 4 minuty
close Vaření a recepty Bylinkové řízky: Stačí drobné vylepšení a z klasického jídla je delikatesa clock 3 minuty
close Vaření a recepty Snadný tvarohový koláč bez korpusu: Vláčný, slaďoučký, lehounký jako vánek clock 3 minuty
close Vaření a recepty Oblíbená jídla prezidentů: Svíčková v těstíčku podle Klementa Gottwalda clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší kapání do polévky a další chutné vychytávky našich moudrých babiček clock 4 minuty
close Vaření a recepty Vynikají klasický recept našich babiček na nálev na sladkokyselé zelí clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat rozmarýnové brambory: voňavé, křupavé zvenku a měkké uvnitř clock 3 minuty
close Vaření a recepty Švestkové knedlíky z bramborového těsta: Takto je dělala maminka pro Masaryka clock 4 minuty
close Vaření a recepty Univerzální recept na fantastický těstovinový salát. Správná zálivka umí zázraky clock 4 minuty
close Vaření a recepty Základní těsto na palačinky: Většina lidí ho dělá špatně. Toto je správný recept clock 4 minuty
close Vaření a recepty Oblíbené jídlo Mozarta: Přesný recept na játrové knedlíčky od české kuchařky clock 2 minuty
close Vaření a recepty Domácí pálení alkoholu: Jak správně založit zákvas a co říká zákon? clock 4 minuty
close Vaření a recepty Rychlé těstoviny s kuřecím masem a jablky: Tento recept miloval Vlasta Burian clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat dokonalé červené zelí. Šéfkuchaři mají jednoduchý trik clock 3 minuty
close Vaření a recepty Kořeněná medovina: Jak ji vyrobit doma a které chutě jsou nejlahodnější? clock 5 minut
close Vaření a recepty Poctivá babiččina bramboračka: Jemná, vydatná a vonící majoránkou a česnekem clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak správně udělat Caesar salát: Ve většině restaurací ho dělají špatně! clock 4 minuty