close Vaření a recepty Gulášová polévka podle Pohlreicha. Lepší nevymyslíte! Gulášová polévka bývá oblíbenou součástí českých rychlých večeří. Když nechcete stát dlouho u plotny, ale rádi byste rychle zasytili své děti, je gulášovka s křupavým rohlíčkem to pravé. A co teprve, když si ji připravíte podle šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha. clock 2 minuty
close Vaření a recepty Umíte škrábat brambory škrabkou? Většina lidí si zbytečně přidělává práci clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejjednodušší těsto na linecké cukroví. Zvládne ho i začátečník a je skvělé! clock 4 minuty
close Vaření a recepty Mramorová hrníčková bábovka: Vynikající, hned hotová a nepřilepí se clock 4 minuty
close Vaření a recepty Základní těsto na lívance: Kynuté i z prášku. Jak ho udělat skvělé a bez hrudek? clock 5 minut
close Vaření a recepty Báječná vaječná omeleta k snídani i večeři. Takhle jí dělají skuteční mistři clock 4 minuty
close Vaření a recepty Perníčky, které jsou měkké a vynikající hned po upečení. Recept k nezaplacení clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jednoduchá vychytávka, jak upéct kuře, aby mělo dokonale křupavou kůrčičku clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jablečný štrůdl z listového těsta. Vynikající klasický recept našich babiček clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak sterilizovat červené zelí: Takto se to dělalo dříve a bylo to správný postup clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat čočku na kyselo, aby nenadýmala a byla skvěle vychucená? clock 4 minuty
close Vaření a recepty Andělsky nadýchaný perník: Superrychlý, z jedné mísy rovnou na plech! clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat dokonalou nadýchanou drobenku, univerzální na jakýkoli koláč clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak smažit palačinky, aby byly tenoučké, krásně rovnoměrné a nepřipalovaly se clock 4 minuty
close Vaření a recepty Proč namočit řízky před obalením přes noc do smetany? Zkusíte a už to budete děl clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejjednodušší vynikající špagety: potřebujete pouze koření, sýr, rajče a ořechy clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat základní omáčku k masu. Většina lidí neumí vývar a omáčku zkazí clock 4 minuty
close Vaření a recepty Koprovka: Nejlepší, nejrychlejší, nejlevnější. Tuhle budete dělat pořád clock 4 minuty
close Vaření a recepty Neobyčejné palačinky se špenátem. Tento recept pohladí vaše chuťové buňky clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší domácí těsto na pizzu krok za krokem: správné, rychlé a jednoduché clock 4 minuty
close Vaření a recepty Staročeské důlkové koláčky podle Magdaleny Dobromily Rettigové. Takto je dělala clock 4 minuty
close Vaření a recepty Napoleonovo kuře marengo: Vynikající a snadný způsob přípravy na pánvi clock 3 minuty
close Vaření a recepty Základní těsto na štrúdl: Rychlé, levné, vynikající a nedá se zkazit clock 3 minuty
close Vaření a recepty Stačí zelí, vejce, mouka a trošku sýra. Vznikne fantastický slaný koláč! clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vynikající blesková česneková pomazánka: Zachrání vás před nečekanou návštěvou clock 3 minuty
close Vaření a recepty Klasické vepřo knedlo zelo podle Pohlreicha: Lepší nevymyslíte! clock 4 minuty
close Vaření a recepty Tradiční pórková polévka podle našich babiček. Elixír zdraví pohladí žaludek clock 3 minuty
close Vaření a recepty Voňavé, křupavé, sametové, domácí rohlíky, mnohem lepší než z obchodu clock 4 minuty
close Vaření a recepty Geniální desetiminutový knedlík z mikrovlnky. Ošálíte s ním i šéfkuchaře clock 4 minuty