close Vaření a recepty Jak rozmrazovat jídlo: Většina lidí to netuší, ničí ho a ohrožuje své zdraví Mrazák ve většině domácností praská ve švech. Mnohdy ani člověk neví, co se tam dá všechno najít. „Aha! Kus kuřecího! Dneska je večeře jasná,“ zajásáte a vyndáte kuřecí maso z mrazničky. Znáte ale správný postup při rozmrazování? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Bylinkové čaje, které ředí krev a fungují jako prevence mozkové mrtvice clock 5 minut
close Vaření a recepty Ořechoví chrousti: Snadné, vynikající cukroví našich babiček ze starých rohlíků clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak správně zalít tureckou a jak instantní kávu? Většina lidí to vůbec netuší clock 2 minuty
close Vaření a recepty 3 ingredience a 10 minut: Vynikající nepečené cukroví pro ty, co nemají čas clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vaječná omeleta podle Pohlreicha. Takto jednoduše ji dělá skutečný mistr clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jaký je rozdíl mezi marmeládou a džemem? Zásadní, ale málokdo to ví clock 2 minuty
close Vaření a recepty Sněhové koule: Vynikající cukroví, které se nemusí uležet a zvládne ho každý clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší věc, co můžete udělat s masem: Naložte ho do jogurtu. Chuť bude skvělá! clock 3 minuty
close Vaření a recepty Používáte správně alobal? Má lesklou a matnou stranu. Víte, k čemu která je? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Plněné ořechy podle našich babiček. Připomeňte si vánoční chuť dětství. clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak uvařit hovězí, aby bylo měkoučké a zbyl z něj ještě úžasný vývar? clock 4 minuty
close Vaření a recepty Nebe v hubě: Vynikající dobrota princezny Krasomily podle Zdeňka Trošky clock 2 minuty
close Vaření a recepty Děláte krupicovou kaši správně? Většina lidí opakuje dokola stejnou chybu clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vánoční dieta a recept na nekalorické a vynikající linecké a vanilkové rohlíčky clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak upéct křupavá kuřecí stehna: Je to snadné, přesto to většina lidí neumí clock 3 minuty
close Vaření a recepty Přehled teplot, při kterých je vhodné péct jednotlivé druhy vánočního cukroví clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak zahustit guláš. Trik s chlebem zná každý. Umíte to ale bramborou? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nevyhazujte zhnědlé banány: Uvařte je a udělejte z nich vynikající vychytávku clock 3 minuty
close Vaření a recepty Recept na bleskové listové těsto: Nezabere víc než 10 minut a je vynikající clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak za pár minut vyrobit vynikající domácí máslo. S kupovaným se nedá srovnat! clock 4 minuty
close Vaření a recepty Šuhajdy: fantastické nepečené čokoládové cukroví. Existuje v mnoha variantách clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nepečený dvouvrstvý dort: Jednoduchý, slaďoučký a nadýchaný jako obláček clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší cukroví: Išlské dortíčky podle našich babiček. Toto je klasická podoba clock 2 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší recepty na ořechové cukroví. Tyhle druhy zmizí ještě před Vánoci! clock 3 minuty