close Vaření a recepty Jak dlouho vařit uzené maso. Je to jednoduché, přesto to mnoho lidí dělá špatně Patříte mezi požitkáře, kteří si s chutí dají občas uzené maso? Není divu, protože není nad pořádný kus voňavého a křehkého masa z domácí udírny. Podává se nejen na tence nakrájené plátky jako šunka, ale často se používá i nakrájené na malé kousky jako doplněk mnoha pokrmů, omáček a polévek. Víte, jak dlouho je nutné tuto lahůdku vařit, aby neztratila své kvality? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Bylinky na kocovinu: Tyhle čaje se vám budou po Silvestru náramně hodit clock 4 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší univerzální česneková pomazánka: Na jednohubky i chlebíčky clock 3 minuty
close Vaření a recepty Silvestrovské pochoutky pro líné a nešikovné: Tyto dobroty zvládne každý clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší silvestrovské jednohubky: Tyto chuťově ladí a jsou bleskové clock 3 minuty
close Vaření a recepty Pamatujete socialistické chlebíčky? Recept na nejlepší klasické a poctivé retro clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak dlouho vydrží vejce v lednici a jak dlouho venku? Méně, než byste čekali clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak uvařit čočku na kyselo, aby nenadýmala. Naše babičky na to měly skvělý trik clock 5 minut
close Vaření a recepty Nejlepší domácí sekaná podle Pohlreicha a skvělá vychytávka, aby nepraskla clock 3 minuty
close Vaření a recepty Domácí majonéza za pár vteřin: Stačí čerstvé suroviny a ponorný mixér clock 2 minuty
close Vaření a recepty Co se stane, když naložíte vepřové maso do láku od okurek? Výsledek je skvělý clock 3 minuty
close Vaření a recepty Bleskové špagety podle Pohlreicha: Jednoduché a skvělé řešení, když nemáte čas clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší, levné a rychlé pomazánky na sváteční chlebíčky a jednohubky clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak zahustit omáčku bez mouky: Znáte tyto chytré triky našich předků? clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak nejlépe připravit vinnou klobásu? Pohlreich má trik na extra křupavou clock 2 minuty
close Vaření a recepty Nejrychlejší nepečené cukroví na světě: Jeho příprava skutečně zabere pár vteřin clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak správně očistit kapří hlavu a udělat z ní geniální polévku podle Pohlreicha clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak se plete nejlepší vánočka: Klasická máslová podle Josefa Maršálka clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak jsme dělali bramborový salát za socializmu? Klasický a poctivý recept clock 3 minuty
close Vaření a recepty Bramborový salát naších babiček: Poctivý, nešizený, prostě takový, jaký má být clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nepečené cukroví: Sladký salám na poslední chvíli je bleskový a vynikající clock 3 minuty
close Vaření a recepty Bramborový salát bez majonézy podle Pauluse: Geniální lehká varianta clock 2 minuty
close Vaření a recepty Bleskové cukroví na poslední chvíli: Tipy pro ty, co ještě nemají napečeno clock 4 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší knedlíčky z droždí: Skvěle chutnají a prospějí zdraví hned dvakrát clock 3 minuty
close Vaření a recepty Těsto na francouzské palačinky: od našeho se liší jedinou ingrediencí. clock 3 minuty
close Vaření a recepty Bramborový salát Pohlreicha: Je docela obyčejný, skvělou chuť mu dodává drobnost clock 3 minuty