close Vaření a recepty Jak udělat úžasný voňavý čirý hovězí vývar? Pohlreich má svůj spolehlivý trik Bez poctivého vývaru se prostě v kuchyni neobejdete. Je to vždy základ pro dobrou polévku i omáčku. Poradíme vám proto, jak ho připravit, aby byl plný chuti. Na dobré věci se vyplatí si počkat, tvrdí televizní šéfkuchař Zdeněk Pohlreich. Pojďte si uvařit hovězí vývar právě podle tohoto krále všech gurmánů. clock 4 minuty
close Vaření a recepty Rychlá polévka z červené čočky. Jednoduchá, superzdravá a chutná skvěle clock 2 minuty
close Vaření a recepty Skvělá zapomenutá pochoutka našich babiček: Kroupy a husa v šouletu clock 2 minuty
close Vaření a recepty Originální a lahodný drink ze zázvoru a medu: Tímhle na Silvestra zabodujete clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak připravit úžasné stolování pro silvestrovský oběd nebo večeři? clock 1 minuta
close Vaření a recepty Silvestrovské menu: Inspirace na snadné a levné chuťovky, se kterými zazáříte clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak dlouho vařit uzené maso. Je to jednoduché, přesto to mnoho lidí dělá špatně clock 3 minuty
close Vaření a recepty Bylinky na kocovinu: Tyhle čaje se vám budou po Silvestru náramně hodit clock 4 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší univerzální česneková pomazánka: Na jednohubky i chlebíčky clock 3 minuty
close Vaření a recepty Silvestrovské pochoutky pro líné a nešikovné: Tyto dobroty zvládne každý clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší silvestrovské jednohubky: Tyto chuťově ladí a jsou bleskové clock 3 minuty
close Vaření a recepty Pamatujete socialistické chlebíčky? Recept na nejlepší klasické a poctivé retro clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak dlouho vydrží vejce v lednici a jak dlouho venku? Méně, než byste čekali clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak uvařit čočku na kyselo, aby nenadýmala. Naše babičky na to měly skvělý trik clock 5 minut
close Vaření a recepty Nejlepší domácí sekaná podle Pohlreicha a skvělá vychytávka, aby nepraskla clock 3 minuty
close Vaření a recepty Domácí majonéza za pár vteřin: Stačí čerstvé suroviny a ponorný mixér clock 2 minuty
close Vaření a recepty Co se stane, když naložíte vepřové maso do láku od okurek? Výsledek je skvělý clock 3 minuty
close Vaření a recepty Bleskové špagety podle Pohlreicha: Jednoduché a skvělé řešení, když nemáte čas clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší, levné a rychlé pomazánky na sváteční chlebíčky a jednohubky clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak zahustit omáčku bez mouky: Znáte tyto chytré triky našich předků? clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak nejlépe připravit vinnou klobásu? Pohlreich má trik na extra křupavou clock 2 minuty
close Vaření a recepty Nejrychlejší nepečené cukroví na světě: Jeho příprava skutečně zabere pár vteřin clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak správně očistit kapří hlavu a udělat z ní geniální polévku podle Pohlreicha clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak se plete nejlepší vánočka: Klasická máslová podle Josefa Maršálka clock 3 minuty