close Vaření a recepty Nejlepší koření do hovězího guláše podle šéfkuchaře Kašpárka Spousta lidí se při vaření guláše potýká s jedním zásadním problémem. I když se totiž přesně drží předepsaného postupu, nezřídka kdy se jim nedaří tento původem maďarský pokrm správně dochutit. Mají pocit, že guláši zkrátka něco chybí, ale v žádném případě nemůžou přijít na to co. Zkuste příště vsadit na recept od Radka Kašpárka. Nejenže je nesmírně snadný, ale guláš podle něj připravený je také úžasně chutný. A navíc není vůbec nutné jej zahušťovat! clock 4 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší náplně do slaných šneků z listového těsta: Tyto jsou levné a vynikající clock 4 minuty
close Vaření a recepty Rajská omáčka s hovězím podle Forejta: Stačí přidat správné koření a bude skvělá clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak dělaly naše babičky, že se jim nerozvařily knedlíky? Měly skvělý snadný trik clock 5 minut
close Vaření a recepty Míchaná vajíčka podle Pohlreicha: Většina lidí je vůbec neumí, říká šéfkuchař clock 2 minuty
close Vaření a recepty Proč před jakoukoli tepelnou úpravou posypat maso jedlou sodou? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Palačinky podle Pohlreicha: Našel skvělý trik, jak udělat těsto nadýchanější clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nepečená roláda z těsta na vosí hnízda + dokonalý video návod na vosí klasiku. clock 2 minuty video
close Vaření a recepty Buřty na černém pivu podle Punčocháře: Toto je recept pro skutečné chlapy clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak zahustit omáčku zdravě a bez mouky: Způsobů je více, vyberte si ten nejlepší clock 5 minut
close Vaření a recepty Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky: Zkuste ho a jiný už dělat nebudete clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší náplň do štrúdlu podle Maršálka: Jak ji udělat a čemu se vyvarovat clock 4 minuty
close Vaření a recepty Co udělat s gumovými rohlíky, abyste jim vrátili zpět chuť a křupavost? clock 4 minuty
close Vaření a recepty Klasická socialistická smaženka z vajec a strouhanky: Skvělá večeře za pár korun clock 3 minuty
close Vaření a recepty Poctivá kulajda Zdeňka Pohlreicha: Ctí klasický recept, lepší nevymyslíte clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat míchaná vejce v mikrovlnce: Je to jednoduché a skvělé clock 2 minuty
close Vaření a recepty Bramborová kaše bez šťouchadla: Dokonalý videonávod, jak ji dělaly naše babičky. clock 1 minuta video
close Vaření a recepty Vepřová panenka se slaninou pečená v troubě: Vynikající kalorická „prasárnička" clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak na svařák z červeného i bílého vína: Tato kombinace koření je úplně nejlepší clock 3 minuty
close Vaření a recepty Lahodný nepečený dort za 10 minut: Jako od profi cukráře a bez pečení clock 2 minuty
close Vaření a recepty Velejemný těstovinový salát s tuňákem: Čím méně surovin, tím je lepší clock 4 minuty
close Vaření a recepty Recept na vynikající zapomenutou šípkovou omáčku: Tuhle miloval Werich clock 2 minuty
close Vaření a recepty Rychlé langoše s jogurtem: Zkuste toto výborné těsto. Maďaři neumějí lepší! clock 2 minuty
close Vaření a recepty Svíčková na smetaně podle Pohlreicha: Přidává jednu skvělou vychytávku clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jednoduchý houskový knedlík bez droždí a bez kynutí, který zvládne každý clock 2 minuty
close Vaření a recepty Smažený sýr jinak: Zkuste ho upéct v troubě, nevyteče a je lepší a křupavější clock 4 minuty
close Vaření a recepty Obrácený jablečný koláč: Překvapivě jednoduchá delikatesa ideální k nedělní kávě clock 2 minuty
close Vaření a recepty Vynikající mandarinkový salát. Vyzkoušejte skvělé jídlo na neděli clock 2 minuty
close Vaření a recepty Zimní zeleninová polévka: Poctivý recept babiček dá sílu a chrání před nemocemi clock 3 minuty