close Vaření a recepty Pohlreichova španělská omeleta: Drobná vylepšení klasického udělají zázraky Omeletu lze dělat na plno různých způsobů, přírodní omeleta, omeleta s přísadou, plněná omeleta, nebo třeba piškotová omeleta. Omeleta se vyrábí z rozšlehaných vajec do kterých lze přidat různé přísady. Směs z vajec rozšleháme a rozlejeme na rozpálenou pánev, v průběhu smažení už ji nemícháme. Smažíme ji do doby než dostane zlatou barvu. Po osmažení ji můžeme doplnit omeletu různými zeleninovými, masovými nebo houbovými náplněmi. Plní se ihned po konci smažení. clock 1 minuta
close Vaření a recepty Kelímkový koláč: Jednodušší a chutnější buchtu s ořechy a ovocem nenajdete clock 2 minuty
close Vaření a recepty Málo známé triky šéfkuchařů na těsto a smažení dokonalých palačinek clock 5 minut
close Vaření a recepty Nejsnazší základní korpus na dort: Tento je levný, vynikající a zvládne ho každý clock 2 minuty
close Vaření a recepty Pórková cibulačka podle Pohlreicha: Rychlá delikatesa a prakticky zadarmo clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak uvařit v mikrovlnce těstoviny: Hotové za 8 minut, už je nebudete dělat jinak clock 2 minuty
close Vaření a recepty Křupavé topinky podle Pohlreicha: Šéf nesmaží v oleji, má jiný a lepší trik clock 2 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší základy pro luxusní domácí jednohubky. Tyhle byste měli znát clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší česneková pomazánka na chlebíčky. Takhle skvělou dělají Kluci v akci clock 2 minuty
close Vaření a recepty Poctivá Pohlreichova zelňačka s klobásou: Skvělá proti nemocem a špatné náladě clock 3 minuty
close Vaření a recepty Na jakém tuku nejlépe osmažit řízky. Mnoho lidí používá nevhodný a ničí chuť clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak ušetřit na jídle: Snižte náklady až na polovinu, abyste to téměř nepocítili clock 7 minut
close Vaření a recepty Hrachová kaše podle Vaňka: Dvě běžné ingredience navíc z ní dělají delikatesu clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nevyhazujte staré rohlíky: Rohlíková omeleta s česnekem a se šunkou je skvělá clock 2 minuty
close Vaření a recepty Poctivá voňavá česnečka našich babiček: Takto ji vaří Kluci v akci clock 3 minuty
close Vaření a recepty Bramborové placky z trouby: Tohle zkuste, jsou lepší než smažené bramboráky clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jablečný štrúdl podle Pohlreicha: Šéf sází na nejjednodušší variantu. clock 2 minuty
close Vaření a recepty Klechták: Nejjednodušší způsob našich babiček, jak zahustit omáčku či polévku clock 2 minuty
close Vaření a recepty Hříšně dobrý rýžový nákyp s jablky a skořicí: Slaďoučký a nadýchaný jako polštář clock 2 minuty
close Vaření a recepty Připravte si nejlepší steak svého života. Dýně bude ideálním doplňkem clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak zachránit připálenou rýži kouskem chleba a další šikovné triky s pečivem clock 2 minuty
close Vaření a recepty Dokonalé klasické slovenské langoše: Lepší než maďarské. Křupavé, skutečně TOP clock 3 minuty
close Vaření a recepty Lívance s ananasem a skořicí podle Pohlreicha. Jednoduchý a famózní recept clock 3 minuty
close Vaření a recepty Dort Kilimandžáro: Nejlepší lahůdka ke kávě. Nadýchaný a lehoučký. Jak na něj? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak na ztvrdlou hořčici: Trik našich babiček ji spraví a ještě vylepší chuť clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak připravit dokonalou drobenku, která udělá z každého koláče mistrovské dílo clock 4 minuty
close Vaření a recepty Bramborový salát podle Karla Gotta: Tento jednoduchý miloval náročný mistr clock 2 minuty
close Vaření a recepty S Bramborový salát s hořčicí podle Pohlreicha. Tento je nejlepší clock 3 minuty