close Vaření a recepty Pamatujete, co jste jedli v devadesátkách? Zavzpomínejte na tři nejlepší recepty Devadesátá léta byla nesmírně divoká. A to i v kuchyni. Lidé začali se svými osvědčenými recepty mnohem více experimentovat, až občas vznikaly pokrmy, na které se už v dnešní době spousta lidí dívá převážně s odporem. Připravovalo se ale i mnoho jídel, které si svou popularitu dokázala udržet dosud. Jaké lahůdky se v devadesátkách vařily nejvíce a ke kterým stojí za to se vrátit i nyní? clock 5 minut
close Vaření a recepty Cmunda po kaplicku: Původní staročeský recept oprášil Pohlreich. Byl nejlepší clock 3 minuty
close Vaření a recepty Co dělat se zbylými bílky: Toto jsou nejlepší triky naších babiček clock 4 minuty
close Vaření a recepty Vepřové koleno na pivu podle Pohlreicha, jídlo pro skutečné chlapy clock 1 minuta
close Vaření a recepty Zlaťoučké bramborové koblížky: Famózní recept babiček je znovu hitem internetu clock 3 minuty
close Vaření a recepty Křupavé bramboráky podle Pohlreicha: Toto je správný recept na základní těsto clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak zachránit připálenou omáčku: Naše babičky používaly obyčejnou bramboru clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nepečené citrónové kostičky: Rychlá a vynikající vychytávka Romana Pauluse clock 2 minuty
close Vaření a recepty Základní těsto na nekynuté lívance: Zde je správný postup, většina lidí ho nezná clock 2 minuty
close Vaření a recepty Hovězí tatarák podle Pohlreicha: Tyhle ingredience považuje šéf za top dochucení clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak vyzrát na připečený sýr v toustovači: Zkuste snadný trik s papírovou utěrkou clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak uvařit špenát z mraženého polotovaru? Znáte ten správný trik? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat skvělý karamel co nejjednodušeji, abyste zalepili co nejméně nádobí clock 4 minuty
close Vaření a recepty Tradiční české retro pomazánky: Tyto tři nejoblíbenější dělaly i naše babičky clock 2 minuty
close Vaření a recepty Zapékané chlebíčky Ládi Hrušky: I bez mazání a zdobení chutnají skvěle clock 3 minuty
close Vaření a recepty Pohlreichova španělská omeleta: Drobná vylepšení klasického udělají zázraky clock 1 minuta
close Vaření a recepty Kelímkový koláč: Jednodušší a chutnější buchtu s ořechy a ovocem nenajdete clock 2 minuty
close Vaření a recepty Málo známé triky šéfkuchařů na těsto a smažení dokonalých palačinek clock 5 minut
close Vaření a recepty Nejsnazší základní korpus na dort: Tento je levný, vynikající a zvládne ho každý clock 2 minuty
close Vaření a recepty Pórková cibulačka podle Pohlreicha: Rychlá delikatesa a prakticky zadarmo clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak uvařit v mikrovlnce těstoviny: Hotové za 8 minut, už je nebudete dělat jinak clock 2 minuty
close Vaření a recepty Křupavé topinky podle Pohlreicha: Šéf nesmaží v oleji, má jiný a lepší trik clock 2 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší základy pro luxusní domácí jednohubky. Tyhle byste měli znát clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší česneková pomazánka na chlebíčky. Takhle skvělou dělají Kluci v akci clock 2 minuty
close Vaření a recepty Poctivá Pohlreichova zelňačka s klobásou: Skvělá proti nemocem a špatné náladě clock 3 minuty
close Vaření a recepty Na jakém tuku nejlépe osmažit řízky. Mnoho lidí používá nevhodný a ničí chuť clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak ušetřit na jídle: Snižte náklady až na polovinu, abyste to téměř nepocítili clock 7 minut
close Vaření a recepty Hrachová kaše podle Vaňka: Dvě běžné ingredience navíc z ní dělají delikatesu clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nevyhazujte staré rohlíky: Rohlíková omeleta s česnekem a se šunkou je skvělá clock 2 minuty
close Vaření a recepty Poctivá voňavá česnečka našich babiček: Takto ji vaří Kluci v akci clock 3 minuty