close Vaření a recepty Takto se má připravovat správně vídeňský guláš. Děláte ho správně? Guláš se považuje za národní jídlo, ale je pouze důkazem historické příslušnosti k Rakousku-Uhersku. Dušené ragú z hovězího masa s paprikou vzniklo až v 17. století, když se do Uher dostal pepř a papriky. Vídeňský guláš se od toho českého příliš neliší, uvádím ho ale proto, že je zřetelně starší. Guláš se totiž ve střední Evropě začal vařit až s usídlením uherské jednotky vojáků ve Vídni na začátku 19. století. clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak připravit řízky zdravěji? Nejdůležitější je správný tuk a přidat bylinky clock 4 minuty
close Vaření a recepty Vepřová panenka podle Pohlreicha: Šéfovo tajemství spočívá ve správném koření clock 3 minuty
close Vaření a recepty Dokonalý recept na domácí listové těsto: Je zdravější, chutnější a rychlé clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak krásně nazdobit jednohubky a chlebíčky: Snadné a levné triky clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vynikající nepečený jablečný dort: Takto jednoduše ho připravovaly naše babičky clock 2 minuty
close Vaření a recepty Holandský řízek podle Pohlreicha: Tajemství spočívá ve druzích sýra clock 3 minuty
close Vaření a recepty Otestujte se: Víte, jak správně se vaří vejce natvrdo, naměkko, ztracená, ... clock 3 minuty
close Vaření a recepty Proč je skvělé brambory před pečením zmrazit? Naše babičky to dělaly clock 2 minuty
close Vaření a recepty Kuřecí plátek s broskví: Zavzpomínejte na top retro recept z devadesátek clock 3 minuty
close Vaření a recepty Poctivá frankfurtská polévka: Rychle, jednoduše, levně, v jednom hrnci clock 3 minuty
close Vaření a recepty Skořicový pletenec Ládi Hrušky: Primitivní a vynikající voňavá buchta clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jednoduchý trik Gordona Ramsayho: Jak snadno najemno nakrájet cibuli a neslzet clock 2 minuty
close Vaření a recepty Mramorová hrníčková bábovka: Super snadný recept, který si zamilujete clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vaječná srdíčka Ládi Hrušky: Úžasná, jednoduchá vychytávka nejen pro zamilované clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak dělá sekanou Pohlreich a proč mu nikdy nepraskne: Toto je jeho chytrý způsob clock 2 minuty
close Vaření a recepty Míša řez od Kluků v akci na celý plech: Vynikající snadná tvarohová pochoutka clock 3 minuty
close Vaření a recepty Kuře na paprice pro začátečníky: Nejjednodušší způsob zvládne každý clock 3 minuty
close Vaření a recepty Univerzální jednoduché těsto na koláče, vdolky, buchty a sladké knedle clock 3 minuty
close Vaření a recepty Většina lidí vaří rýži špatně: Správný způsob popsal šéfkuchař Radek Šubrt clock 2 minuty
close Vaření a recepty Žemlovka Ládi Hrušky: Z toustového chleba je vynikající a za pět minut hotová clock 3 minuty
close Vaření a recepty S těmito jednoduchými triky vejce oloupete vždy snadno a naprosto dokonale clock 2 minuty
close Vaření a recepty Hruškův pletený čokokoláč: Složitou podobu vytvoříte zcela jednoduchým trikem clock 1 minuta
close Vaření a recepty Pletený čokokoláč: Takto složitou podobu vytvoříte zcela jednoduchým trikem clock 1 minuta
close Vaření a recepty Jak udělat správně řízky: Triky Jana Punčocháře, které je dovedou k dokonalosti clock 2 minuty
close Vaření a recepty Skvělé banánové jednohubky Ládi Hrušky: Vynikající, rychlá a zábavná vychytávka clock 2 minuty
close Vaření a recepty Smíchejte pomerančový džus a krupici. Vytvoříte základ vynikajícího dezertu clock 2 minuty
close Vaření a recepty Vynikající bleskový jogurtový dort bez mouky a cukru: Smícháte jen tři věci clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat fantastické červené zelí: Klasický způsob našich babiček je nejlepší clock 4 minuty