close Vaření a recepty Jak dělá sekanou Pohlreich a proč mu nikdy nepraskne: Toto je jeho chytrý způsob Sekaná je v Česku velmi oblíbené jídlo a není divu. Pokud použijete kvalitní mleté maso a vyzkoušíte trik, díky kterému Pohlreichovi sekaná nikdy nepraskne, pochutnáte si. clock 2 minuty
close Vaření a recepty Míša řez od Kluků v akci na celý plech: Vynikající snadná tvarohová pochoutka clock 3 minuty
close Vaření a recepty Kuře na paprice pro začátečníky: Nejjednodušší způsob zvládne každý clock 3 minuty
close Vaření a recepty Univerzální jednoduché těsto na koláče, vdolky, buchty a sladké knedle clock 3 minuty
close Vaření a recepty Většina lidí vaří rýži špatně: Správný způsob popsal šéfkuchař Radek Šubrt clock 2 minuty
close Vaření a recepty Žemlovka Ládi Hrušky: Z toustového chleba je vynikající a za pět minut hotová clock 3 minuty
close Vaření a recepty S těmito jednoduchými triky vejce oloupete vždy snadno a naprosto dokonale clock 2 minuty
close Vaření a recepty Hruškův pletený čokokoláč: Složitou podobu vytvoříte zcela jednoduchým trikem clock 1 minuta
close Vaření a recepty Pletený čokokoláč: Takto složitou podobu vytvoříte zcela jednoduchým trikem clock 1 minuta
close Vaření a recepty Jak udělat správně řízky: Triky Jana Punčocháře, které je dovedou k dokonalosti clock 2 minuty
close Vaření a recepty Skvělé banánové jednohubky Ládi Hrušky: Vynikající, rychlá a zábavná vychytávka clock 2 minuty
close Vaření a recepty Smíchejte pomerančový džus a krupici. Vytvoříte základ vynikajícího dezertu clock 2 minuty
close Vaření a recepty Vynikající bleskový jogurtový dort bez mouky a cukru: Smícháte jen tři věci clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat fantastické červené zelí: Klasický způsob našich babiček je nejlepší clock 4 minuty
close Vaření a recepty Pamatujete, co jste jedli v devadesátkách? Zavzpomínejte na tři nejlepší recepty clock 5 minut
close Vaření a recepty Cmunda po kaplicku: Původní staročeský recept oprášil Pohlreich. Byl nejlepší clock 3 minuty
close Vaření a recepty Co dělat se zbylými bílky: Toto jsou nejlepší triky naších babiček clock 4 minuty
close Vaření a recepty Vepřové koleno na pivu podle Pohlreicha, jídlo pro skutečné chlapy clock 1 minuta
close Vaření a recepty Zlaťoučké bramborové koblížky: Famózní recept babiček je znovu hitem internetu clock 3 minuty
close Vaření a recepty Křupavé bramboráky podle Pohlreicha: Toto je správný recept na základní těsto clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak zachránit připálenou omáčku: Naše babičky používaly obyčejnou bramboru clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nepečené citrónové kostičky: Rychlá a vynikající vychytávka Romana Pauluse clock 2 minuty
close Vaření a recepty Základní těsto na nekynuté lívance: Zde je správný postup, většina lidí ho nezná clock 2 minuty
close Vaření a recepty Hovězí tatarák podle Pohlreicha: Tyhle ingredience považuje šéf za top dochucení clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak vyzrát na připečený sýr v toustovači: Zkuste snadný trik s papírovou utěrkou clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak uvařit špenát z mraženého polotovaru? Znáte ten správný trik? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat skvělý karamel co nejjednodušeji, abyste zalepili co nejméně nádobí clock 4 minuty
close Vaření a recepty Tradiční české retro pomazánky: Tyto tři nejoblíbenější dělaly i naše babičky clock 2 minuty
close Vaření a recepty Zapékané chlebíčky Ládi Hrušky: I bez mazání a zdobení chutnají skvěle clock 3 minuty