close Vaření a recepty Pohlreich radí, jak udělat dokonalý kuřecí vývar. Většina lidí to neumí Pokud byste měli v zimě jíst nějakou polévku po litrech, je to kuřecí vývar. Tahle medicína totiž připraví váš organismus na teplotní výkyvy a pomůže vám zbavit se teploty, rýmy i nachlazení. Navíc vám poradíme, jak na to, aby byl vývar chutný, voňavý a krásně čirý. clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vláčný mrkvový dort: rychlý a fantastický. Takhle ho pekly naše babičky clock 3 minuty
close Vaření a recepty Fantastický trik, jak zavřít láhev s olejem a vyrobit dokonalý dávkovač clock 2 minuty
close Vaření a recepty Geniální hovězí roštěná na slanině se špenátem a knedlíky od Kluků v akci clock 3 minuty
close Vaření a recepty Zbyla vám v ledničce povadlá zelenina? Pomůže úplně jednoduchý trik clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jednoduché pečené kuře s bylinkami a pečenými bramborami podle Pohlreicha clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jablkový dort Ládi Hrušky: Supersnadný, bleskový a nadýchaný jako polštářek clock 3 minuty
close Vaření a recepty Do kterých znamení je průšvih se zamilovat: Tato vytvářejí nejtoxičtější vztahy clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jemná hrachová polévka podle Kluků v akci: Dietní, zdravá, lehká a vynikající clock 1 minuta
close Vaření a recepty Nekynutý houskový knedlík: Je jednodušší, rychlejší a rozdíl nepoznáte clock 2 minuty
close Vaření a recepty Proč kuřecí maso před smažením naložit do tatarky? Super vychytávka Láďi Hrušky clock 1 minuta
close Vaření a recepty Jak zachránit starou pizzu, aby byla zase křupavá, jako byste ji vytáhli z pece? clock 1 minuta
close Vaření a recepty Karlovarský knedlík podle Pohlreicha: Přidává běžné, ale vynikající ingredience clock 3 minuty
close Vaření a recepty Bezmasé rychlé omáčky k rýži: Vytvořte skvělou plnohodnotnou večeři či oběd clock 3 minuty
close Vaření a recepty Hruškový štrúdl podle Pohlreicha. Je ještě lepší než jablečný. Zkuste ho! clock 3 minuty
close Vaření a recepty Křenová omáčka podle Kluků v akci: Poctivá, vychucená a pekelně dobrá clock 3 minuty
close Vaření a recepty Návod, jak bezbolestně ušetřit za jídlo a přitom neslevit z kvality clock 5 minut
close Vaření a recepty Kyjevský kotlet: Kuřecí řízek se dá naplnit máslem a je z něj delikatesa clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak zachránit přesolené jídlo: Naše babičky používaly trik s tmavým chlebem clock 5 minut
close Vaření a recepty Nadýchaný hrnečkový perník: Levná a vynikající dobrota našich babiček clock 2 minuty
close Vaření a recepty Plundrové těsto: Zapomenutá vynikající vychytávka našich babiček clock 3 minuty
close Vaření a recepty Kuře na paprice pro začátečníky: Vynikající recept, který nezkazí ani dítě clock 3 minuty
close Vaření a recepty Takto se má připravovat správně vídeňský guláš. Děláte ho správně? clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak připravit řízky zdravěji? Nejdůležitější je správný tuk a přidat bylinky clock 4 minuty
close Vaření a recepty Vepřová panenka podle Pohlreicha: Šéfovo tajemství spočívá ve správném koření clock 3 minuty
close Vaření a recepty Dokonalý recept na domácí listové těsto: Je zdravější, chutnější a rychlé clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak krásně nazdobit jednohubky a chlebíčky: Snadné a levné triky clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vynikající nepečený jablečný dort: Takto jednoduše ho připravovaly naše babičky clock 2 minuty
close Vaření a recepty Holandský řízek podle Pohlreicha: Tajemství spočívá ve druzích sýra clock 3 minuty