close Vaření a recepty Proč přidat do bramboráků jedlou sodu: Budou chutnější a křupavější Bramboráky jsou velkou českou pochoutkou, a to pro děti i pro dospělé. Cílem každé kuchařky a kuchaře je udělat je co nejchutnější a nejkřupavější. Ač se recepty liší, existuje trik, který poslouží všem. Dokonale křupavých bramboráků dosáhneme přidáním jedlé sody. clock 3 minuty
close Vaření a recepty Musí se maso před vařením opravdu mýt? Mnoho lidí to neví a dělá chybu clock 3 minuty
close Vaření a recepty Fantastické babiččiny škubánky. Paulus oprášil skvělý zapomenutý recept clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jaká zelenina vůbec nesmí do ledničky: Nedáváte ji tam náhodou také? clock 4 minuty
close Vaření a recepty Trik, jak zajistit, aby sekaná nepraskla: Pomůže pár dobře mířených facek clock 3 minuty
close Vaření a recepty Připadá vám, že krupicová kaše je jednoduché jídlo? Většina Čechů ji vaří špatně clock 4 minuty
close Vaření a recepty Fantastické placičky za starého chleba: Toto je nejsnazší těsto na světě clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak nejlépe zahustit polévku: Zapomenutý trik našich babiček byl nejlepší clock 2 minuty
close Vaření a recepty Luxusní nepečený dort ze 3 ingrediencí: Lahodný a hotový bleskem clock 2 minuty
close Vaření a recepty Roman Paulus radí, jak připravit přepuštěné máslo. Toto je správný postup clock 3 minuty
close Vaření a recepty Zakrytý koláč: Kombinací jablek, másla a ořechů vznikne naprostá delikatesa clock 3 minuty
close Vaření a recepty Fazole nemusíte namáčet přes noc, s tímto jednoduchým trikem stačí hodina clock 4 minuty
close Vaření a recepty Luxusní hovězí roštěná podle Zdeňka Pohlreicha: Nejjednodušší postup je nejlepší clock 2 minuty
close Vaření a recepty Zkuste vychytávku s perníkem: Jablečný štrúdl se nerozmáčí a bude lahodnější clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vynikající domácí paštika Jirky Babici: Hotová je hned a zvládne ji i dítě clock 4 minuty
close Vaření a recepty Rychlý strouhaný koláč na plech pro šetřílky: Vláčný a nadýchaný jako obláček. clock 2 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší míchaná vajíčka z celého světa: Zkuste, jak je dělají třeba v Turecku clock 4 minuty
close Vaření a recepty Pohlreichův geniální jednoduchý bůček na pivu. Tohle ocení každý chlap! clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jemná česnekovo-sýrová pomazánka, nejlepší základ na chlebíčky. Hotová je hned clock 2 minuty
close Vaření a recepty Na jakém oleji se má péct maso: Mnoho lidí to neví a dopouští se zbytečné chyby clock 2 minuty
close Vaření a recepty Pohlreichova vynikající rychlá kuřecí prsa na pažitce se smetanovou omáčkou clock 3 minuty