close Vaření a recepty Jak poznat, že je vejce čerstvé: Jednoduché triky, kterými hned odhalíte pukavec Triků na odhalení zkažených vajec je několik. Pokud vaříte často, pak máte patrně čerstvá vejce neustále po ruce a často kupujete nová. Ne vždy ale víme, kdy byla vajíčka koupená a jak dlouho byla v lednici. Poznáte čerstvé vejce? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Pohlreichův cikánský řízek. Je snadný a ještě mnohem lepší, než ten klasický clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší velikonoční beránek: Tento zvládne upéct i úplný začátečník clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jednoduchý trik našich babiček, aby se nepřipalovaly lívance a palačinky clock 3 minuty
close Vaření a recepty Aby se cibule nekazila: Mnoho lidí dělá chybu a zbytečně pak cibuli vyhazuje clock 2 minuty
close Vaření a recepty Skvělý trik, jak z chleba ve vajíčku udělat delikátní plnohodnotné jídlo clock 3 minuty
close Vaření a recepty Bleskový medovník ze sušenek: Chuťově je ještě lepší než ten kupovaný clock 2 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší máslová omáčka k přírodním řízkům: Trik šéfkuchařky s vínem a octem clock 2 minuty
close Vaření a recepty Znáte sýrové zapečánky? Rychlá vynikající večeře ze starého pečiva z mikrovlnky clock 3 minuty
close Vaření a recepty Proč přidávat při vaření brambor do vody citron? Je to skvělý trik clock 3 minuty
close Vaření a recepty Co se stane, když do kávy nalijete pomerančový džus. Vřele doporučujeme! clock 2 minuty
close Vaření a recepty Znáte svíčkovou omáčku z trouby? Je lepší než klasická a téměř bez práce clock 2 minuty
close Vaření a recepty Trik, jak nejlépe skladovat citrony, aby vydržely až tři měsíce čerstvé clock 2 minuty
close Vaření a recepty Proč nikdy neohřívat párky a další masné výrobky v mikrovlnce. Je to nebezpečné clock 4 minuty
close Vaření a recepty Do míchaných vajíček přidejte lžíci majonézy. Rozdíl v chuti je veliký clock 3 minuty
close Vaření a recepty Zkuste bramborové knedlíky naplnit mletým masem. Jsou lepší než s uzeným clock 3 minuty
close Vaření a recepty Chytrý japonský způsob, jak nerozvařit rýži: Používají trik s ukazováčkem clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nepečený cheesecake s kompotovaným ovocem. Je bleskem a zcela TOP clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak naše babičky dělaly špenát z kopřiv? Je to lék vynikající chuti a zadarmo clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat dokonalé knedlíky s vejci? Vyzkoušejte Pohlreichův trik se smetanou clock 3 minuty
close Vaření a recepty Proč přidat do bramboráků jedlou sodu: Budou chutnější a křupavější clock 3 minuty
close Vaření a recepty Musí se maso před vařením opravdu mýt? Mnoho lidí to neví a dělá chybu clock 3 minuty
close Vaření a recepty Fantastické babiččiny škubánky. Paulus oprášil skvělý zapomenutý recept clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jaká zelenina vůbec nesmí do ledničky: Nedáváte ji tam náhodou také? clock 4 minuty
close Vaření a recepty Trik, jak zajistit, aby sekaná nepraskla: Pomůže pár dobře mířených facek clock 3 minuty
close Vaření a recepty Připadá vám, že krupicová kaše je jednoduché jídlo? Většina Čechů ji vaří špatně clock 4 minuty
close Vaření a recepty Fantastické placičky za starého chleba: Toto je nejsnazší těsto na světě clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak nejlépe zahustit polévku: Zapomenutý trik našich babiček byl nejlepší clock 2 minuty