close Vaření a recepty Drobným vylepšením uděláte z velikonočního mazance mistrovské dílo Velikonoce jsou „za rohem“ a jedním z tradičních symbolů těchto křesťanských svátků je i velikonoční mazanec. Měl by být dokonalý, lahodný a chuťově božský. Máme pro vás pár tipů a rad, jak toho snadno dosáhnout. Víte, co umí třeba citronová kůra, drcený fenykl nebo muškátový oříšek? Dodají těstu delikátní vůni i chuť. clock 5 minut
close Vaření a recepty Naše babičky dělaly placky jen z mouky a vody. Potřené máslem jsou fantastické clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nadýchané pudinkové mraky: Dokonalý socialistický retro recept našich babiček clock 3 minuty
close Vaření a recepty Už roste! Medvědí česnek je zdravotní zázrak. Tipy na TOP recepty clock 10 minut
close Vaření a recepty Smíchejte pivo s mouku a upečte skvělý pivní chléb: Je rychlý a skoro zadarmo clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak zahustit polévku nebo omáčku: Nejjednodušší jsou Amerika a závrtka clock 3 minuty
close Vaření a recepty Znáte velikonoční klobásník? Je to něco mezi buchtou a knedlíkem. Je vynikající! clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak poznat, že je vejce čerstvé: Jednoduché triky, kterými hned odhalíte pukavec clock 3 minuty
close Vaření a recepty Pohlreichův cikánský řízek. Je snadný a ještě mnohem lepší, než ten klasický clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší velikonoční beránek: Tento zvládne upéct i úplný začátečník clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jednoduchý trik našich babiček, aby se nepřipalovaly lívance a palačinky clock 3 minuty
close Vaření a recepty Aby se cibule nekazila: Mnoho lidí dělá chybu a zbytečně pak cibuli vyhazuje clock 2 minuty
close Vaření a recepty Skvělý trik, jak z chleba ve vajíčku udělat delikátní plnohodnotné jídlo clock 3 minuty
close Vaření a recepty Bleskový medovník ze sušenek: Chuťově je ještě lepší než ten kupovaný clock 2 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší máslová omáčka k přírodním řízkům: Trik šéfkuchařky s vínem a octem clock 2 minuty
close Vaření a recepty Znáte sýrové zapečánky? Rychlá vynikající večeře ze starého pečiva z mikrovlnky clock 3 minuty
close Vaření a recepty Proč přidávat při vaření brambor do vody citron? Je to skvělý trik clock 3 minuty
close Vaření a recepty Co se stane, když do kávy nalijete pomerančový džus. Vřele doporučujeme! clock 2 minuty
close Vaření a recepty Znáte svíčkovou omáčku z trouby? Je lepší než klasická a téměř bez práce clock 2 minuty
close Vaření a recepty Trik, jak nejlépe skladovat citrony, aby vydržely až tři měsíce čerstvé clock 2 minuty
close Vaření a recepty Proč nikdy neohřívat párky a další masné výrobky v mikrovlnce. Je to nebezpečné clock 4 minuty
close Vaření a recepty Do míchaných vajíček přidejte lžíci majonézy. Rozdíl v chuti je veliký clock 3 minuty
close Vaření a recepty Zkuste bramborové knedlíky naplnit mletým masem. Jsou lepší než s uzeným clock 3 minuty
close Vaření a recepty Chytrý japonský způsob, jak nerozvařit rýži: Používají trik s ukazováčkem clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nepečený cheesecake s kompotovaným ovocem. Je bleskem a zcela TOP clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak naše babičky dělaly špenát z kopřiv? Je to lék vynikající chuti a zadarmo clock 4 minuty