close Vaření a recepty Švejkovská topinka ze starého pečiva: Rychlovka za pár korun Italové mají pannini, Britové toust s pečenými fazolemi a co Češi? Česká topinka se liší především použitým chlebem i tím, že se smaží. Naše topinky můžete podávat k ledasčemu nebo si připravit v severních Čechách oblíbenou variantu zvanou Švejkovská topinka. Vydatná a chutná, taková je topinka Švejk. clock 2 minuty
close Vaření a recepty Bleskový štrúdl z jogurtového těsta: Snadný, rychlý a pro šetřílky clock 3 minuty
close Vaření a recepty Domácí hot dog: Takový jste ještě nejedli! Křupavá houstička přímo z trouby clock 3 minuty
close Vaření a recepty Chytrý trik, jak připravit super rychlé pohoštění: Vejce jako hamburger clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak skladovat chléb: Nikdy ho nedávejte do lednice, riskujete zdraví clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak namáčet luštěniny, aby nenadýmaly? Každý druh chce něco jiného clock 3 minuty
close Vaření a recepty Kuřecí prsa v cibuli a pod sýrem: Hotová bleskem a krásně šťavnatá clock 2 minuty
close Vaření a recepty Většina lidí obaluje a smaží řízky špatně. Neděláte tyto chyby také? clock 5 minut
close Vaření a recepty Nepečený dort z karlovarských oplatek: Snadný, lahodný, hotový za 10 minut clock 2 minuty
close Vaření a recepty Olej při vaření těstovin do vody nepatří: Šéfkuchař radí jiný postup clock 4 minuty
close Vaření a recepty Káva v hlavní roli: Připravte kávové šneky nebo bleskové tiramisu do skleničky clock 5 minut
close Vaření a recepty Polévka z medvědího česneku podle Pauluse: Chutná skvěle a je zdravotní zázrak clock 2 minuty
close Vaření a recepty Domácí žužu: Pravý socialistický recept, přesně jak si ho pamatujeme z poutí clock 2 minuty
close Vaření a recepty Španělský ptáček podle Rettigové: Citronovou kůrou ho dováděla k dokonalosti clock 2 minuty
close Vaření a recepty Většina lidí dělá chyby při skladování vajec: Rozhodně nepatří do dvířek lednice clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vepřová panenka podle Zdeňka Pohlreicha: Nadívaná mandlemi chutná úžasně clock 2 minuty
close Vaření a recepty Japonské omeletky jsou podobné našim bramborákům. Jsou skvělé a zdravější clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak správně připravit základní piškotové těsto: Toto je osvědčený trik babiček clock 3 minuty
close Vaření a recepty Špagety Carbonara: Italové je dělají úplně jednoduše, zvládne je i český nešika clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak správně připravit hovězí vývar: Nešizený, čirý, chutný a plný zdraví clock 3 minuty
close Vaření a recepty Umíte vybrat tu nejlepší rýži? Toto jsou ty nejlepší a nejzdravější druhy clock 3 minuty
close Vaření a recepty Retro recept: Nejjednodušší vajíčková pomazánka. Klasický a vynikající způsob clock 3 minuty
close Vaření a recepty Naše babičky přidávaly do mletých řízků známý plevel. Dobře věděly proč clock 4 minuty