Vaření a recepty

Jak na to, aby bylo grilované maso šťavnaté?

Grilovací sezóna je tady: Chytrý Pohlreichův trik, aby bylo maso plné šťávy

Grilovací sezóna je v plném proudu a mnozí každý víkend na své zahradě rozpalují grily, aby mohli sebe i své přátele pohostit nějakou tou dokonale upečenou lahůdkou. Jenže se často stává, že i když maso dopředu naložíte do skvělé marinády a opékáte jej z každé strany tak, jak radí nejrůznější kuchařky a postupy, je nakonec steak suchý a chybí mu vytoužená chuť. Možná se nevědomky dopouštíte zásadní chyby. Zkuste se řídit pokyny Zdeňka Pohlreicha a užijte si maso plné dokonalé vůně a lahodné šťávy. 
Domácí zázvorové pivo je osvěžující zdravá letní lahůdka.

Domácí zázvorové pivo: Výroba je snadná a je to osvěžující zdravotní zázrak

K horkým letním dnům bezesporu patří i výroba domácích limonád, které kromě toho, že dokonale osvěží, ještě lépe chutnají. Možností máte hned několik. Pokud už vás ale omrzely klasické ovocné limonády, zkuste si připravit lahodné zázvorové pivo. Nejenže pohladí vaše chuťové pohárky, ale také vaše tělo zásobí důležitými vitamíny a minerály.