close Vaření a recepty Borůvková marmeláda s mátou: Zdravotní zázrak podle receptu našich babiček Kyselkavá, sladká a s nádechem voňavé máty! Vyzkoušejte neobvyklou kombinaci borůvek a máty. Překvapí vás, jak je skvěle chuťově vyvážená. Zpracujete poslední borůvky, a ještě si budete moci pochutnat kdykoli během roku. Jak připravit borůvkovou marmeládu s mátou? clock 2 minuty
close Vaření a recepty Povidla z rajčat a jablek: Zapomenutá vynikající kombinace do buchet i na koláče clock 3 minuty
close Vaření a recepty Plody černého bezu jako borůvky: Zapomenutý recept našich babiček je až zázračný clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak naše babičky nakládaly vepřový bůček: Je to delikatesa hotová bleskem clock 3 minuty
close Vaření a recepty Geniální způsob, jak zpracovat malá rajčata: Fantastické čatní hotové bleskem clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jablečná povidla z letních jablek: Lahodná náplň do koláčů celý rok po ruce clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nakládané okurky: Klasický čistě přírodní recept našich babiček nic nepřekoná clock 2 minuty
close Vaření a recepty Cuketová bábovka se skořicí. Daleko jemnější, dietnější a chutnější než běžná clock 2 minuty
close Vaření a recepty Cuketové bramboráky na pánvi i v troubě: Klasické recepty na ty nejkřupavější clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak připravit a ochutit špenát z mražené kostky, aby chutnal jako čerstvý clock 2 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší nakládaný hermelín: Klasiku s bobkovým listem a cibulí nic nepřekoná clock 4 minuty
close Vaření a recepty Domácí rajčata čerstvá po celý rok. Stačí na to pět minut a máte hotovo clock 3 minuty
close Vaření a recepty Bleskový okurkový salát. Vynikající a každý si ho dochutí jednoduchou přísadou clock 3 minuty
close Vaření a recepty Švestky ve vlastní šťávě: Bez cukru, celý rok jako čerstvé a hotové bleskem clock 3 minuty
close Vaření a recepty Smažená vejce podle Pohlreicha. Mistr má jednoduchý trik, aby byla dokonalá clock 2 minuty
close Vaření a recepty Cuketové chlupaté knedlíky podle Jany Štěpánkové: Nadýchané a geniálně snadné clock 3 minuty
close Vaření a recepty Lehoučké kynuté těsto z jogurtu na koláče i pizzu. Univerzální a hotové bleskem clock 2 minuty
close Vaření a recepty Bezinková marmeláda: Vitamínový zázrak našich babiček. Chutná božsky clock 3 minuty
close Vaření a recepty Cukeťák na plech podle Heleny Vondráčkové: Takhle ho peče každé léto clock 2 minuty
close Vaření a recepty Základní rajčatová omáčka na těstoviny do sklenic: Zásoba na celý rok clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak upéct dokonale šťavnaté maso: Jinak je to v troubě, na grilu a na pánvi clock 3 minuty
close Vaření a recepty Domácí rajčatový protlak: Skvělý je i z přezrálých nebo popraskaných rajčat clock 3 minuty
close Vaření a recepty Cuketové lívance s jogurtem. Nadýchané jak obláček a hotové bleskem clock 2 minuty
close Vaření a recepty Fantastická cuketová bábovka podle Marthy Stewart: Takhle ji peče v americké TV clock 4 minuty
close Vaření a recepty Nejjednodušší způsoby sterilizace sklenic: Rychlé postupy téměř bez práce clock 3 minuty
close Vaření a recepty Poctivá Pohlreichova zelňačka: Mistr má snadný trik, aby byla dokonalá clock 2 minuty
close Vaření a recepty Domácí sirup z čerstvé šalvěje: Pradávný recept našich babiček na 5 neduhů clock 4 minuty
close Vaření a recepty Fantastická piškotová roláda pro začátečníky podle Maršálka. Povede se vždycky clock 2 minuty
close Vaření a recepty Velká úroda ovoce? Nechte si ji vypálit. Jak vyrobit kvas z jablek nebo švestek clock 7 minut