Vaření a recepty

Jak dochutit mražený špenát?

Jak připravit a ochutit špenát z mražené kostky, aby chutnal jako čerstvý

Špenát s vejci, bramborami či kouskem masa jsou naše specialita, vaříme jej často a rádi. I když máme dnes již čerstvý špenát dostupný v obchodech po většinu roku, není důvod házet kostku zmrzlého špenátového protlaku přes palubu. Ve skutečnosti na něm není nic strašného či podivného. Když byste spařili a rozmixovali ten čerstvý, chutnal by docela stejně. 
Nakládaný hermelín se neobejde bez bobkového listu a dalšího koření.

Nejlepší nakládaný hermelín: Klasiku s bobkovým listem a cibulí nic nepřekoná

Nakládaný hermelín je oblíbenou českou chuťovkou, které občas nejde odolat. A ze všeho nejlepší je k pivu! Připravte si tuto báječnou pochutinu doma. Jistě se hodí buď jako rychlá večeře, anebo pro nečekanou návštěvu k pohoštění. Nezapomeňte ji však dochutit správnými ingrediencemi, aby měla ten správný šmak! Jednou z nich je právě bobkový list.