close Vaření a recepty Pečené švestky. Na takhle dobré jsme chodívali k babičce do kredence Konec léta a začátek podzimu je charakteristický kromě jiného i sklizní podzimního ovoce. A právě teď jsou v kurzu i chuťově jedinečné švestky. Zkuste si je udělat protentokrát pečené. Máme pro vás tradiční recept, který vás gurmánsky uspokojí a ohromí. Tuto pikantérii můžete mlsat jen tak, ale výborná je i k pečenému nebo grilovanému masu. clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak jednoduše oloupat česnek: Stačí víčko od piva a je to téměř bez práce clock 2 minuty
close Vaření a recepty Fantastický jablečný bleskový koláč bez trouby: Stačí pánev a pár ingrediencí clock 3 minuty
close Vaření a recepty Stačí správně nakrájet hermelín: Tři bleskové recepty, lahodné a za pár korun clock 4 minuty
close Vaření a recepty Hrušková povidla z trouby podle receptu mojí babičky nic nepřekoná clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jablka s křenem neboli vejmrda: Naši předkové ji používaly jako vzácný lék clock 4 minuty
close Vaření a recepty Voňavý hruškový podzimní koláč: Stačí miska, vařečka a pár surovin clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak na dokonalý zeleninový vývar: Nekupujte chemické kostky, udělejte si vlastní clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jitrocelový sirup je poklad domácí lékárničky našich babiček. Snadno ho vyrobíte clock 3 minuty
close Vaření a recepty Rychlá jablečná bábovka s tvarohem: Vláčná a šťavnatá, rozplývá se na jazyku clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak vyrobit srdeční víno: Zapomenutý zázrak našich předků pro kardiaky a tlakaře clock 2 minuty
close Vaření a recepty Třepaná buchta s domácím kompotem podle tety Helenky: Blesková a fantastická clock 2 minuty
close Vaření a recepty Vídeňský nepečený dort: Fantastický, levný a hotový za 10 minut clock 3 minuty
close Vaření a recepty Kompot z hroznového vína podle zapomenutého receptu našich babiček clock 2 minuty
close Vaření a recepty Špagety carbonara podle Tetovaného šéfa: Fantastické a hotové bleskem clock 3 minuty
close Vaření a recepty Hadí koláč se švestkami: Hotový bleskem a vypadá i chutná skvostně clock 2 minuty
close Vaření a recepty Delikatesa ze starého pečiva: Znáte pain perdu neboli francouzský toust? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Žádná trouba, žádná mouka. Jen 3 ingredience a fantastický dezert je hotový clock 3 minuty
close Vaření a recepty Úžasný houbový guláš podle Hanky Zagorové: Takto ho připravovala její maminka clock 3 minuty
close Vaření a recepty Mlynářské brambory z jedné pánve: Hotové bleskem a za pár korun clock 2 minuty
close Vaření a recepty Geniální triky našich babiček, jak zachránit oschlý sýr: Uměly ho vzkřísit clock 2 minuty