close Vaření a recepty Jak kuchařky v 19. století zachránily přesolenou pečeni? Stačil jim kus látky Pokud jste někdy přesolili připravovaný pokrm, jistě víte, jaká je to lapálie. Snahou každé hospodyně je jídlo zachránit, naštěstí existují triky, které vám pomohou. Některé z nich jsou známé několik staletí. clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jablečné palačinky: Tajemství francouzských hospodyněk spočívá v ušlehaném sněhu clock 3 minuty
close Vaření a recepty Tety z venkova dělaly skvělou univerzální čalamádu. Tenhle recept nemá chybu clock 3 minuty
close Vaření a recepty Kuřecí stehýnka na párátkách. Geniální trik, díky němuž ušetříte za energie clock 2 minuty
close Vaření a recepty Mnoho lidí při vaření brambor vynechá důležitý krok a ničí je: Neděláte to taky? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Ptačí mléko: Geniálně jednoduchá retro laskomina našich babiček clock 3 minuty
close Vaření a recepty Mnoho lidí používá pečicí papír špatně: Chytré triky, jak si usnadnit práci clock 2 minuty
close Vaření a recepty Vepřové na kmínu: Retro klasiku podle našich babiček nic nepřekoná clock 3 minuty
close Vaření a recepty České houbové rizoto: Tento snadný recept strčí do kapsy všechny italské clock 2 minuty
close Vaření a recepty Asiati se smějí tomu, jak hloupě Češi vaří rýži. Japonský způsob je o moc lepší clock 3 minuty
close Vaření a recepty Takhle moje babička zavařovala dýni. Oprášila jsem její recept a je geniální! clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší a jediný správný recept na těsto na palačinky. Děláte je tak? clock 2 minuty
close Vaření a recepty Maso na tatarák je drahé. Zkuste levné způsoby, které chutnají snad ještě lépe clock 3 minuty
close Vaření a recepty Blesková houbová omáčka na těstoviny: Za pár korun, voňavá a skvostná clock 2 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší nálev na houby na kyselo: Úplně jednoduchý a chuťově skvěle vyvážený clock 4 minuty
close Vaření a recepty Střecha z bebe sušenek: Bleskový nepečený dort nadýchaný jak obláček clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vepřové kotlety na houbách podle Pohlreicha. Lepší omáčku jste nejedli! clock 3 minuty
close Vaření a recepty Pokud máte doma brambory a zelí, uvařte si tuto super levnou a vynikající večeři clock 3 minuty
close Vaření a recepty Univerzální houbová omáčka: Toto je skvělý základ pro všechny druhy mas clock 3 minuty
close Vaření a recepty Geniální nepečený Napoleonův dort: Zabere 15 minut a zmizí za 5 clock 3 minuty
close Vaření a recepty Tukožroutská cuketová polévka: Zasytí vás a podpoří hubnutí i po padesátce clock 3 minuty
close Vaření a recepty Kulajda s čerstvými hříbky: Takhle poctivě ji dělala moje babička clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak uskladnit houby do příštího roku. Pozor! Některé způsoby jsou jedovaté clock 4 minuty
close Vaření a recepty Fantastická smetanová houbová polévka Kluků v akci: Geniálně jednoduchý recept clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak bleskově připravit houby v trojobalu: Zkuste geniální trik s igeliťákem clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak provonět celý byt: Naše babičky k tomu používaly jedno zapomenuté ovoce clock 5 minut
close Vaření a recepty Geniální vylepšení „obyčejného“ chleba ve vajíčku. Tohle jste ještě nejedli! clock 3 minuty
close Vaření a recepty Bramboračka podle Babici: Poctivá, vydatná, zdravá. Nikdo nemá lepší recept clock 3 minuty
close Vaření a recepty Staročeský houbový guláš: Nepřekonatelný a geniální recept našich babiček clock 3 minuty