close Vaření a recepty Jak zahustit polévku: Naše babičky to uměly na deset způsobů i bez mouky Jak na zdravější, méně kalorickou, a přesto výtečnou polévku? Zkuste ji zahustit jinými způsoby než jen pomocí hladké mouky. Vyzkoušejte staré dobré triky, které používaly hospodyně a zkušené kuchařky už odnepaměti! clock 3 minuty
close Vaření a recepty Moje babička napěchovala celé zelí mletým masem: Fantastická dobrůtka za 5 minut clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jablečná náplň do štrúdlu ve sklenicích na celou zimu. Je to snadné a levné clock 2 minuty
close Vaření a recepty Většina Čechů vůbec neumí používat sůl. Solí špatně a ničí jídlo clock 3 minuty
close Vaření a recepty Chytré tipy na levné obědy pro celou rodinu: Fantastické dobroty do 100 Kč clock 6 minut
close Vaření a recepty Rajčata na sněhu: Geniální způsob, jak mít rajčata po ruce celou zimu clock 3 minuty
close Vaření a recepty Pětiminutový čokoládový dort: Nic jednoduššího a lahodnějšího nevymyslíte clock 3 minuty
close Vaření a recepty Poctivé houskové knedlíky: Takto je dělala moje babička, nic je nepřekoná clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat dokonalý sníh z bílků. Nejvíc záleží na míse, ve které šleháte clock 2 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší česnečka: Takhle ji vařila moje babička a nikdy nebyla nemocná clock 4 minuty
close Vaření a recepty Moje babička uměla dokonale křupavou kůrčičku na pečeném kuřeti. Měla super trik clock 3 minuty
close Vaření a recepty Marinovaná jablka vám ve sklenici vydrží i rok. Zkuste to, je to vynikající clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak na dokonalé bramboráky: Vyhněte se těmto chybám, radí šéfkuchař Roman Vaněk clock 3 minuty
close Vaření a recepty Proč přidávaly staré kuchařky při smažení do pánve zrnka hrachu. Skvělý trik! clock 2 minuty
close Vaření a recepty Skvostné červené maso podle Hanky Zagorové: Takto ho připravovala její maminka clock 2 minuty
close Vaření a recepty Domácí rakytníkový med: Elixír života za pár korun hotový bleskem clock 2 minuty
close Vaření a recepty Živáňská pečeně v alobalu z trouby: Za 10 minut připravený komplet oběd clock 3 minuty
close Vaření a recepty Takto dělala hruškový kompot moje babička. Měla jednoduchý trik, aby nehnědly clock 3 minuty
close Vaření a recepty S tímhle trikem je obalování květáku hračka. Hospodyně ho znají odnepaměti clock 3 minuty
close Vaření a recepty Fantastické retro saláty na chlebíčky: Pochoutkový, vlašský a gothaj clock 3 minuty
close Vaření a recepty Kuchyňský olej je drahý. S tímhle trikem ušetříte spoustu peněz clock 2 minuty
close Vaření a recepty Většina Čechů krájí maso na řízky špatně a ničí ho. Neděláte to taky? clock 2 minuty
close Vaření a recepty Dokonalá míchaná vejce podle Pohlreicha: Jeho fígl tkví ve správném našlehání clock 2 minuty
close Vaření a recepty Svíčková omáčka podle mojí babičky: Její poctivý recept nic nepřekoná clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší jablečný štrúdl? Vídeňský cukrář prozradil svůj tajný recept clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak kuchařky v 19. století zachránily přesolenou pečeni? Stačil jim kus látky clock 3 minuty