close Vaření a recepty Luxusní domácí šunkofleky: Takto zůstanou šťavnaté a v troubě se nevysuší Tradiční šunkofleky jsou oblíbeným a rychlým obědem. Věděli jste však, že se jedná o variabilní pokrm, který si můžete vylepšit několika ingrediencemi? Takto šťavnaté jste je ještě nikdy předtím nejedli! clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak správně přidat žloutky do polévky? Naše babičky to na rozdíl od nás uměly clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vepřový bůček z remosky. Takhle jsme ho pekli za socialismu a chutnal skvěle clock 3 minuty
close Vaření a recepty Paní Bartáčková opět naklepává řízky: Iva Janžurová věděla, jak to udělat clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat jogurt: Ten jednoduchý domácí je zázrak na zažívání a zdraví střev clock 3 minuty
close Vaření a recepty Kdy a proč přidat mléko do polévky. Takhle radil Pramen hospodyňkám v 70. letech clock 2 minuty
close Vaření a recepty Nasypte jablka do formy a zalije je těstem. Dort, po kterém budou všichni šílet clock 2 minuty
close Vaření a recepty Přepuštěné máslo: Jak doma vyrobit tento zdravotní zázrak téměř bez práce clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak skladovat maso až jeden rok, aniž by se zkazilo. Takto to dělali naši předci clock 2 minuty
close Vaření a recepty Skvostný hruškový koláč za hubičku a hlavně rychle. Neuvěříte, jak je levný clock 2 minuty
close Vaření a recepty Většina lidí skladuje koření špatně. Ničí ho nad sporákem. Děláte to taky? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Kuřecí prsa z hrnečku: Jakmile je jednou ochutnáte, budete je dělat pořád clock 3 minuty
close Vaření a recepty Postup krok za krokem, jak naložit zelí, aby se nekazilo a nechytilo plíseň clock 3 minuty
close Vaření a recepty Štrúdl bez tuku, vajec a cukru. Úplně jednoduché těsto a výsledek fantastický clock 3 minuty
close Vaření a recepty Znojemská hovězí podle normy ČSN z roku 1986. Chutná skvěle, stejně jako kdysi clock 3 minuty
close Vaření a recepty Staré rohlíky a chleba nevyhazujte. Dříve z nich hospodyně normálně vařily clock 4 minuty
close Vaření a recepty Fantastické dušené červené zelí: Úplně jednoduché a chutná naprosto božsky clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak ušetřit na jídle: Bábovka do sklenic, rizoto ze zbytků a triky s mrazákem clock 13 minut
close Vaření a recepty Recept od tety z Moravy: Tyto podkováky pekla na sv. Martina. Jsou fantastické clock 3 minuty
close Vaření a recepty Smíchejte banán s kávou a připravte si fantastický nepečený dort clock 3 minuty
close Vaření a recepty Famózní omáčka k vepřovému masu podle Pohlreicha. Jinou už dělat nebudete clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jen pár ingrediencí a rychlá, levná, fantastická večeře je na stole clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní. Takhle je dělá moje babička clock 4 minuty
close Vaření a recepty Těsto stačí omotat kolem skleničky. Tenhle chleba je snadný a chutná fantasticky clock 3 minuty
close Vaření a recepty Piškotová roláda podle babičky. Návod krok za krokem, povede se každému clock 3 minuty
close Vaření a recepty Václavkový guláš podle panímámy. Lepší jste ještě nikdy nejedli clock 3 minuty
close Vaření a recepty Zbyla vám krupicová kaše? Nevyhazujte ji. Udělejte z ní něco fantastického clock 3 minuty
close Vaření a recepty Svatomartinská husa podle Leony Machálkové. Takto ji chystá každý rok clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jogurtová bábovka s vlašskými ořechy: Rychlá a jednoduchá, nadýchaná a božská clock 2 minuty
close Vaření a recepty Dokonalá vepřová panenka: Šťavnatá a voňavá. Většina Čechů ji dělá špatně clock 3 minuty