close Vaření a recepty Tohle cukroví upečte jako první: Plán pečení ze staré kuchařky. Držte se ho Chcete prožít letošní Vánoce v klidu a pohodě? Abyste se vyhnuli zbytečnému stresu, je dobré vědět, kdy začít péct který druh cukroví. Pojďte na to podle zkušeností našich babiček. Jsou totiž k nezaplacení. clock 4 minuty
close Vaření a recepty Naše babičky si připravovaly lahodné máslo z jablek. Tenhle recept nemá chybu clock 3 minuty
close Vaření a recepty Tahle pórková polévka je zapomenutý zdravotní poklad pro mozek i na hubnutí clock 3 minuty
close Vaření a recepty Císařská bábovka: Ve Vídni si na ní pochutnávají už 100 let. Snadná a úžasná clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jablečný dort z pánve je hotový za pár minut. Budete z něj nadšeni clock 2 minuty
close Vaření a recepty Kremeš neboli žloutkové řezy: Česká blesková varianta světoznámého dortu clock 3 minuty
close Vaření a recepty Máte 1 vejce a 2 banány? Připravte za pár minut fantasticky jednoduchý dortík clock 3 minuty
close Vaření a recepty Čočka na kyselo: Úplně jednoduchý postup s jedlou sodou a chuť fantastická clock 3 minuty
close Vaření a recepty Smaženky byly hvězdami českolovenských bufetů. Udělejte si je doma jako tenkrát clock 3 minuty
close Vaření a recepty Luxusní domácí šunkofleky: Takto zůstanou šťavnaté a v troubě se nevysuší clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak správně přidat žloutky do polévky? Naše babičky to na rozdíl od nás uměly clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vepřový bůček z remosky. Takhle jsme ho pekli za socialismu a chutnal skvěle clock 3 minuty
close Vaření a recepty Paní Bartáčková opět naklepává řízky: Iva Janžurová věděla, jak to udělat clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat jogurt: Ten jednoduchý domácí je zázrak na zažívání a zdraví střev clock 3 minuty
close Vaření a recepty Kdy a proč přidat mléko do polévky. Takhle radil Pramen hospodyňkám v 70. letech clock 2 minuty
close Vaření a recepty Nasypte jablka do formy a zalije je těstem. Dort, po kterém budou všichni šílet clock 2 minuty
close Vaření a recepty Přepuštěné máslo: Jak doma vyrobit tento zdravotní zázrak téměř bez práce clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak skladovat maso až jeden rok, aniž by se zkazilo. Takto to dělali naši předci clock 2 minuty
close Vaření a recepty Skvostný hruškový koláč za hubičku a hlavně rychle. Neuvěříte, jak je levný clock 2 minuty
close Vaření a recepty Většina lidí skladuje koření špatně. Ničí ho nad sporákem. Děláte to taky? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Kuřecí prsa z hrnečku: Jakmile je jednou ochutnáte, budete je dělat pořád clock 3 minuty
close Vaření a recepty Postup krok za krokem, jak naložit zelí, aby se nekazilo a nechytilo plíseň clock 3 minuty
close Vaření a recepty Štrúdl bez tuku, vajec a cukru. Úplně jednoduché těsto a výsledek fantastický clock 3 minuty
close Vaření a recepty Znojemská hovězí podle normy ČSN z roku 1986. Chutná skvěle, stejně jako kdysi clock 3 minuty
close Vaření a recepty Staré rohlíky a chleba nevyhazujte. Dříve z nich hospodyně normálně vařily clock 4 minuty
close Vaření a recepty Fantastické dušené červené zelí: Úplně jednoduché a chutná naprosto božsky clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak ušetřit na jídle: Bábovka do sklenic, rizoto ze zbytků a triky s mrazákem clock 13 minut
close Vaření a recepty Recept od tety z Moravy: Tyto podkováky pekla na sv. Martina. Jsou fantastické clock 3 minuty
close Vaření a recepty Smíchejte banán s kávou a připravte si fantastický nepečený dort clock 3 minuty