close Vaření a recepty Dort ze dvou pomerančů a hrnku ovesných vloček. Bleskový a úžasně lahodný Ptáte se, jak můžete vyrobit rychlý a zdravý dort? Máme pro vás bezva tip! Potřebovat na něj budete jen trochu ovesných vloček a pár kusů exotického ovoce. Těsto je tak jednoduché, že jej budete mít připravené do 15 minut. Je to prostě perfektní bleskovka. clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nekupujte drahou pizzu. Udělejte si ji doma ze starého pečiva. Geniální trik clock 2 minuty
close Vaření a recepty Šalamounské řezy: Hotové bleskem a nezaměnitelná lahodná vůně i chuť clock 3 minuty video
close Vaření a recepty 4 fantastické náplně do listového těsta: Slané i sladké. Budete je milovat clock 3 minuty
close Vaření a recepty Rizoto z jednoho hrnce: Češi na to vyzráli a vymysleli vlastní skvělou variantu clock 3 minuty
close Vaření a recepty Legendární socialistická pomazánka Palivec podle ČSN 1968. Pikantní tak akorát clock 3 minuty
close Vaření a recepty Hovězí guláš podle babiček: Tradiční poctivý recept nic nepřekoná clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak nerozvařit knedlíky: Moje babička je uměla skvělé, měla jednoduché triky clock 3 minuty
close Vaření a recepty Blesková dvoubarevná tvarohová buchta: Geniálně snadná a pro šetřílky clock 3 minuty video
close Vaření a recepty Jak smažit na másle a oleji: Díky těmto trikům se tuk nikdy nepřepálí clock 2 minuty
close Vaření a recepty Kapustová cmunda ze 100 leté úsporné kuchařky: Mnohem chutnější než bramborák clock 3 minuty
close Vaření a recepty Řízky ze starých rohlíků: Neuvěřitelně levné, jednoduché a chutnají božsky clock 3 minuty video
close Vaření a recepty Proč do vývaru naše babičky přidávaly kostku ledu: Budete to dělat taky clock 3 minuty
close Vaření a recepty Šťavnatá krůtí prsa podle Pohlreicha: Chystá k nim fantastickou italskou přílohu clock 3 minuty
close Vaření a recepty Pusinky podle babičky Boženky: Takhle je dělá mistr pekař Maršálek clock 3 minuty
close Vaření a recepty Znáte dort Fraisier? Dokonalá kombinace chutí a nadýchaný jak obláček clock 3 minuty
close Vaření a recepty Šéfkuchařský sendvič jako levná blesková večeře. Za pár minut je hotovo clock 2 minuty
close Vaření a recepty Citronová babeta: Takhle jsme ji dělali za socialismu. Voňavá a nadýchaná clock 3 minuty
close Vaření a recepty Domácí tatarská omáčka, kterou zvládne každý: Stokrát lepší než kupovaná clock 4 minuty video
close Vaření a recepty Pečená krkovice podle Kašpárka: Má skvělý trik s cibulí. Famózní kombinace clock 3 minuty video
close Vaření a recepty Houskový knedlík podle šéfkuchaře: Tenhle nerozvaříte ani kdybyste chtěli clock 3 minuty
close Vaření a recepty Zimní polévka našich babiček ze zapomenuté obilniny: Je to zdravotní zázrak clock 3 minuty
close Vaření a recepty Masopustní vdolky ke kafíčku. Takhle je dělala naše babička a my je milovali clock 2 minuty
close Vaření a recepty Kuře na paprice podle Punčocháře: Má luxusní vylepšení s čerstvou paprikou clock 3 minuty
close Vaření a recepty Krupicová kaše: Naše babičky ji uměly hladkou a nadýchanou. Dělejte to jako ony clock 3 minuty
close Vaření a recepty Rychlá, levná a lahodná večeře z jednoho pekáče. Všichni si budou chtít přidat clock 3 minuty video
close Vaření a recepty Biskupský chlebíček podle Maršálka: Nádherně nadýchaný a zvládne ho i nešika clock 3 minuty
close Vaření a recepty Geniálně jednoduché triky šéfkuchařů, jak poznat čerstvé maso. Znáte je? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vynikající večeře za pár minut: Stačí vejce a toustový chleba, říká starej fotr clock 4 minuty