close Vaření a recepty Fantastická pomazánka skoro zadarmo. Chutná lépe než maso! Patří mezi ty vůbec nejzdravější potraviny, a tak se rozhodně vyplatí ji pravidelně zařazovat do svého jídelníčku. Její výhodou je nejen to, že je plná živin a minerálů, ale také fakt, že se z ní dá připravit celá škála lahodných pokrmů. O jaké potravině je řeč? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vepřové maso položte do pekáče na cibuli. Fantastický oběd téměř bez práce clock 3 minuty
close Vaření a recepty V notýsku mé babičky jsem našla geniální recept: Rychlé věnečky z mouky a vody clock 3 minuty
close Vaření a recepty Luxusní pečená krkovice: Skvělá ke knedlíku i jen tak na chleba clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejslavnější italské jídlo všech dob: Připravte si doma fantastickou Margheritu clock 2 minuty
close Vaření a recepty Skvělý trik, aby luštěniny nenadýmaly. Většina Čechů ho vůbec nezná a pak trpí clock 3 minuty
close Vaření a recepty Žádná trouba. Pětiminutový jablečný koláč z pánve je krásně vláčný a voňavý clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nacpěte mleté maso do PET lahve. Skvělý trik! Výsledek vás překvapí clock 2 minuty
close Vaření a recepty Rozdrobte staré rohlíky, zalijte vejci s mlékem a fantastická večeře je na stole clock 3 minuty
close Vaření a recepty 1000 let starý recept: Jakmile tyto placky ochutnáte, neuvěříte, že to není maso clock 3 minuty
close Vaření a recepty Staročeské vdolky: Naše babičky je uměly křehké, měly tajnou přísadu clock 2 minuty
close Vaření a recepty Kapání do polévky: Babička měla úžasný trik s cedníkem. Vyzkoušejte ho clock 3 minuty
close Vaření a recepty Poctivý segedínský guláš z trouby: Klasický recept našich babiček nic nepřekoná clock 3 minuty
close Vaření a recepty Blesková sýrová omáčka s vepřovou pečení: Postup krok za krokem clock 3 minuty
close Vaření a recepty Tatarský biftek podle Karla Gotta. Takhle ho připravoval svým návštěvám clock 2 minuty
close Vaření a recepty Fantastický rýžový nákyp podle Sapíka: Má skvělý trik, aby byl krásně nadýchaný clock 2 minuty
close Vaření a recepty Domácí sekaná z čočky: Skoro zadarmo a chutná naprosto fantasticky clock 3 minuty
close Vaření a recepty Tajemství dokonalého guláše: Takto se bude maso přímo rozplývat na jazyku clock 4 minuty
close Vaření a recepty Plněné papriky pro šetřílky: Tyto jsou o polovinu levnější. Fígl je v náplni clock 3 minuty
close Vaření a recepty Znáte řízky naruby? Jsou skvělé a za pár chvil je připraví i nešika clock 3 minuty
close Vaření a recepty Poctivá kuřecí polévka plná masa s famózními knedlíčky a zázvorem podle Pauluse clock 3 minuty
close Vaření a recepty Rychlý oběd z jednoho pekáčku: Zapečené brambory s kapustičkami jsou famózní clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vopelky, lokše nebo přesňáky: Fantastické bramborové placky podle našich babiček clock 3 minuty
close Vaření a recepty Čína po česku: Lahodná, levná a lepší než z pravé čínské restaurace clock 3 minuty
close Vaření a recepty Mléčné řezy: Bleskové, zdravé, mnohem lepší než ty předražené z obchodu clock 2 minuty
close Vaření a recepty Bavorská sekaná: Vynikající s omáčkou i jen tak na chleba. Postup krok za krokem clock 3 minuty
close Vaření a recepty Studentské topinky: Delikatesa z chleba, který byste jinak vyhodili clock 3 minuty
close Vaření a recepty Blesková večeře za pár korun jak z luxusní restaurace: Restovaná játra clock 4 minuty
close Vaření a recepty Bleskový nepečený jablečný dort: Jen pár surovin a fantastická chuť clock 2 minuty