close Vaření a recepty Zapomenuté způsoby, jak zahustit polévku nebo omáčku bez jíšky. Znáte je? Mouka a jíška rozhodně nejsou jedinými pomocníky, se kterými lze dovést konzistenci polévky či omáčky k dokonalosti. Existuje celá řada jiných způsobů. Věděli jste, že vám pomůže třeba obyčejný brambor, osmažená cibulka nebo rajský protlak? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Fantastická pomazánka z bůčku: Za pár korun, i na chlebíčkách chutná fantasticky clock 3 minuty
close Vaření a recepty Co vhodit do oleje, aby vám to doma při smažení nepáchlo? Budete to dělat pořád clock 3 minuty
close Vaření a recepty Míša řezy do skleniček jsou rychlejší než ty z plechu a chutnají fantasticky! clock 3 minuty
close Vaření a recepty Základní omáčka k masu z výpeku: Má to svá pravidla, ale výsledek je fantastický clock 3 minuty
close Vaření a recepty Moje babička mě naučila skvělý trik, jak a čím plnit buchty. Tak náplň nevyteče clock 2 minuty
close Vaření a recepty 5 geniálních triků, aby se cibule nekazila: Znáte cibulovou pastu? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Valašské pagáče: Fantastická chuť domácích škvarků v lahodném těstu clock 3 minuty
close Vaření a recepty Pařený kynutý knedlík. Geniálně snadný a nerozvaří ho ani největší nešika clock 3 minuty
close Vaření a recepty Poleva na dorty: Čokoládu na vaření nepoužívejte, radí Maršálek. Jak to dělá on? clock 2 minuty
close Vaření a recepty Míchaná vajíčka 3x jinak: Vyberte si pro sebe ten nejlepší recept! + VIDEO clock 4 minuty
close Vaření a recepty Proč uzené maso naše babičky dříve máčely ve vodě či mléce? Důvod vás překvapí clock 3 minuty
close Vaření a recepty Tyhle levné staročeské placky připravovala moje babička: Lepší než bramborák! clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak ušlehat sníh z bílků: Můžete ho mít zadarmo až o třetinu více! Geniální trik clock 2 minuty
close Vaření a recepty Pomazánka z tvrdého salámu: Socialistická levná rychlovka, která nikdy nezklame clock 3 minuty
close Vaření a recepty Fantastické játrové knedlíčky do polévky: Takhle lahodné je dělaly naše babičky clock 3 minuty
close Vaření a recepty Většina lidí přidává kypřicí prášek do moučníku špatně a je v nich cítit clock 3 minuty
close Vaření a recepty Karlštejnský koláč Pavla Vítka: Tuto snadnou delikatesu milují jeho slavní známí clock 3 minuty
close Vaření a recepty Proč naše babičky kuřecí maso podlévaly minerálkou? Důvod vás překvapí clock 2 minuty
close Vaření a recepty Babiččino dokonale hladké těsto na palačinky: Měla geniální trik s mlékem! clock 3 minuty
close Vaření a recepty Tyto chyby způsobí, že se smetana v omáčce srazí. Nedělejte je, je to škoda clock 3 minuty
close Vaření a recepty Desetiminutová frankfurtská polévka: Jednoduchá, ale chuť famózní clock 2 minuty
close Vaření a recepty Největší dobroty z devadesátých let: Tyto nám tenkrát chutnaly nejvíce clock 3 minuty
close Vaření a recepty Univerzální základ pomazánky na jednohubky: Jednoduše ho ochutíte 6x jinak clock 2 minuty
close Vaření a recepty Rajská omáčka s falešnou svíčkovou pečená v troubě: Jinou už dělat nebudete clock 4 minuty
close Vaření a recepty Plundrové těsto: Neutrácejte za drahé croissanty, zvládnete je doma za pár korun clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak ušlehat šlehačku rychle a bez šlehače: Geniální trik s tajnou ingrediencí clock 2 minuty
close Vaření a recepty Dokonale usmažené koblihy podle Josefa Maršálka. Mistr má svůj tajný fígl clock 3 minuty
close Vaření a recepty Drobenka 3x jinak: Tohle do ní přidejte a budete mít koláč lepší než od babičky clock 3 minuty
close Vaření a recepty Rolovaný karbanátek se sýrem podle mojí babičky: S tím obyčejným se nedá srovnat clock 3 minuty