close Vaření a recepty Historikové našli recept na hamburger ze starého Říma. Chutná skvěle i dnes Hamburger se může na první pohled zdát jako poměrně moderní pokrm, pravdou ale je, že se připravoval už ve starém Římě. Tehdy vypadal docela jinak a od hamburgerů, jak je známe dnes, se dost lišil. I tak byl ale považován za opravdovou pochoutku. Víte, jak ho Římané připravovali? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Bramborová kaše: Znáte původní recept z roku 1747 a víte, jak ji znovu ohřát? clock 3 minuty
close Vaření a recepty 5 smrtelných hříchů při pečení z listového těsta. Děláte je také? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Koláč bude nadýchaný, když před pečením vždycky uděláte jednu důležitou věc clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší jablečný koláč: Zapomenutý recept z roku 1894 zná dnes už málokdo clock 2 minuty
close Vaření a recepty Rychlé, levné, ale fantastické večeře jsme vymysleli za vás: Jídelníček na týden clock 5 minut
close Vaření a recepty Bleskové zapečené těstoviny podle Pohlreicha. Jednodušší večeři nevymyslíte clock 2 minuty
close Vaření a recepty Přidejte do kynutého těsta tuto tajnou ingredienci. Bude nadýchané jako obláček clock 3 minuty
close Vaření a recepty Krupicová kaše: Moje babička ji vařila za socialismu bez krupice, je fantastická clock 2 minuty
close Vaření a recepty 5 vychytávek Mistra cukráře Maršálka: Díky nim bude šlehačka krásně držet clock 3 minuty
close Vaření a recepty Štrúdl podle Vinnetoua: Zázračné bleskové plitvické těsto a fantastická chuť clock 3 minuty
close Vaření a recepty 3 skvosty ze socialistické kuchařky: Tohle jsme milovali jako děti u babičky clock 2 minuty
close Vaření a recepty Vyhodit starý chleba je hřích! 6 fantastických receptů, v nichž ho využijete clock 3 minuty
close Vaření a recepty Geniální trik se škrabkou na brambory: Kuřecí prsíčka už nebudete dělat jinak clock 3 minuty
close Vaření a recepty Palačinky bez mouky: Úžasně snadné, hotové bleskem a fantastická chuť clock 3 minuty
close Vaření a recepty Fantastické řezy z listového těsta: Bleskovka, co vypadá a chutná jak z cukrárny clock 3 minuty
close Vaření a recepty Královské řízky: Fantastický oběd téměř bez práce z jednoho pekáče clock 3 minuty
close Vaření a recepty Máslo z ovesných vloček: Plné vlákniny, skvělé na hubnutí. Připravíte si ho sami clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší dvouminutová jíška: Takhle ji dělala babička, nikdy v ní neměla žmolky clock 3 minuty
close Vaření a recepty Bujon z medvědího česneku. Úplně nejlepší způsob, jak ho mít po ruce celý rok clock 2 minuty
close Vaření a recepty 2x vepřové kotlety podle 2 šéfkuchařů: Každý má svou fintu, aby zůstaly šťavnaté clock 4 minuty
close Vaření a recepty Nepečený piškotový dort podle známé cukrářky: Fámozní a hotový bleskem clock 2 minuty
close Vaření a recepty Zázračná superpotravina starých Slovanů: Kuťa s medem chutná božsky clock 3 minuty
close Vaření a recepty Dvě fantastické pomazánky z Řecka: Chtipiti a taramas. Budete je zbožňovat! clock 3 minuty
close Vaření a recepty Zapomenutý zdravotní poklad: kaše kulaga. Objevte sladké pokušení našich předků clock 2 minuty
close Vaření a recepty Nejjednodušší kynuté těsto: Tohle nezkazíte, ani kdybyste chtěli clock 3 minuty
close Vaření a recepty Sýrová smaženka: Hit bufetů z roku 1962. Za pár korun večeře jak víno clock 3 minuty
close Vaření a recepty Babička mi prozradila tajný recept na nudle do polévky. Tyto se nikdy nerozvaří! clock 3 minuty
close Vaření a recepty Bramborová kaše nadýchaná jak obláček: Pohlreich do ní dává tajnou ingredienci clock 3 minuty