close Vaření a recepty Nasbírejte si šípky, posilní vás a potěší Cenné dary babího léta rostou na mezích i zahradách, jejich sběr vás spojí s přírodou. Můžete z nich připravit lahodný čaj, nebo ještě lépe macerát, vitamínovou bombu výjimečné chuti i léčivé síly. clock 3 minuty
close Vaření a recepty Dejte šanci levné červené řepě: Rizoto, polévka, salát a pomazánka clock 4 minuty
close Vaření a recepty Krémové polévky na zahřátí: Dýňová, pórková, brokolicová, žampionová, zelná clock 5 minut
close Vaření a recepty Křen pomůže při nachlazení, uleví ztuhlým svalům, ozdraví mikroflóru clock 3 minuty gallery 13
close Vaření a recepty Jedlé lampionky: Zdravé plody mochyně peruánské jsou vyhledávanou lahůdkou clock 3 minuty gallery 38
close Vaření a recepty Jedovaté houby pod drobnohledem: Kolik času vám zbývá, když je sníte? clock 5 minut
close Vaření a recepty Vypěstujte si saturejku, bylinku, která vám pomůže strávit fazole clock 3 minuty
close Vaření a recepty Rozkošný parfém z letní zahrady: Nejvoňavějším ovocem je kdoule clock 2 minuty gallery 30
close Vaření a recepty Využijte úrodu švestek: Zamrazte je, usušte, uvařte či upečte povidla clock 3 minuty
close Vaření a recepty Zpestřete si grilování: majonéza, salsa, pesto, cibule či okurkový salát clock 5 minut
close Vaření a recepty Kerblík: Voňavé koření snadno vypěstujete na záhoně i v květináči clock 2 minuty gallery 5
close Vaření a recepty Rajské vaření: Tři lahodné omáčky na těstoviny z čerstvých rajčat clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak si poradit s hlavní sezonou hub? Vynikající rizoto z pravých hříbků clock 5 minut
close Vaření a recepty Studené polévky pro horké léto: Gazpacho, Vichyssoise a Chlodnik clock 5 minut
close Vaření a recepty Aronie, černý elixír ze zahrady: Užijte je syrové, ve víně i sirupu clock 3 minuty gallery 11
close Vaření a recepty Zapečené caprese z rajčat a mozarelly, dobrota pro chladné letní dny clock 1 minuta
close Vaření a recepty Kouzlo domácích těstovin: Italskou pastu si můžete vyrobit raz dva clock 4 minuty