close Vaření a recepty Vybavte se na podzim a zimu: 4 bylinková pesta ze skleničky Přestože se teplé slunné měsíce neúprosně nachylují ke svému konci, nemusíte se loučit s plody, které jsou ještě k mání na trzích nebo v obchodech. Zavařování ovoce je jasná záležitost. Jak ale zúročit úrodu bylinek? Snadno – do pesta! clock 4 minuty
close Vaření a recepty Vypěstujte si saturejku, bylinku, která vám pomůže strávit fazole clock 3 minuty
close Vaření a recepty Rozkošný parfém z letní zahrady: Nejvoňavějším ovocem je kdoule clock 2 minuty gallery 30
close Vaření a recepty Využijte úrodu švestek: Zamrazte je, usušte, uvařte či upečte povidla clock 3 minuty
close Vaření a recepty Zpestřete si grilování: majonéza, salsa, pesto, cibule či okurkový salát clock 5 minut
close Vaření a recepty Kerblík: Voňavé koření snadno vypěstujete na záhoně i v květináči clock 2 minuty gallery 5
close Vaření a recepty Rajské vaření: Tři lahodné omáčky na těstoviny z čerstvých rajčat clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak si poradit s hlavní sezonou hub? Vynikající rizoto z pravých hříbků clock 5 minut
close Vaření a recepty Studené polévky pro horké léto: Gazpacho, Vichyssoise a Chlodnik clock 5 minut
close Vaření a recepty Aronie, černý elixír ze zahrady: Užijte je syrové, ve víně i sirupu clock 3 minuty gallery 11
close Vaření a recepty Zapečené caprese z rajčat a mozarelly, dobrota pro chladné letní dny clock 1 minuta
close Vaření a recepty Kouzlo domácích těstovin: Italskou pastu si můžete vyrobit raz dva clock 4 minuty
close Vaření a recepty 4 snadné recepty pro letní grilování: Zvolíte lososa nebo hovězí steak? clock 4 minuty
close Vaření a recepty Popínavá tykev ačokča: Z jedné rostliny sklidíte až 300 plodů clock 2 minuty gallery 11