close Vaření a recepty Domácí paštika z drůbežích jater Paštika je tepelně opracovaná pochoutka z masa, jater, ryb či dalších přísad, které jsou v různé míře nasekané, umleté či zcela rozmělněné. Servírují se většinou studené, i když některé typy paštik (ty, které se blíží spíše masovým koláčům) se podávají teplé. clock 3 minuty
close Vaření a recepty Čerstvé vitamíny z domácích zdrojů: Rukolu snadno vypěstujete za oknem clock 4 minuty gallery 11
close Vaření a recepty Co s růžičkovou kapustou? Chutná je pečená, gratinovaná i v salátu clock 6 minut video
close Vaření a recepty Rakytník pro zdraví a pohodu: nápoje z mražených i sušených plodů clock 2 minuty gallery 14
close Vaření a recepty Hovězí pečeně podle sousedů: česká svíčková vs. německá Sauerbraten clock 5 minut
close Vaření a recepty Nakličování snadno a rychle: přírodní doplněk stravy pro chuť i zdraví clock 3 minuty gallery 22
close Vaření a recepty Proč vsadit na indukci? Vaření na ní je bezpečné, rychlé a úsporné clock 4 minuty
close Vaření a recepty Zabijačka jinak: škvarky z mikrovlnky a škvarkový koláč s džemem clock 3 minuty