close Vaření a recepty Bramborové knedlíky u nás i za hranicemi Stejně jako omáčky, ani knedlíky nedodržují hranice. Najdeme je i v sousedním Rakousku a Německu, na Slovensku, v Maďarsku i v kuchyních balkánských států. Významné místo mají i v tyrolské kuchyni. Dnes se podíváme na jejich bramborovou podobu ve třech variantách – klasické české a dvou německých. clock 3 minuty
close Vaření a recepty Hovězí pečeně podle sousedů: česká svíčková vs. německá Sauerbraten clock 5 minut
close Vaření a recepty Nakličování snadno a rychle: přírodní doplněk stravy pro chuť i zdraví clock 3 minuty gallery 22
close Vaření a recepty Proč vsadit na indukci? Vaření na ní je bezpečné, rychlé a úsporné clock 4 minuty
close Vaření a recepty Zabijačka jinak: škvarky z mikrovlnky a škvarkový koláč s džemem clock 3 minuty
close Vaření a recepty Domácí špaldové sušenky s javorovým sirupem: chutné, zdravé a rychlé clock 2 minuty
close Vaření a recepty Nejslavnější cibulové pochoutky: francouzská cibulačka a cibulový koláč clock 6 minut
close Vaření a recepty Celerová šťáva jako iontový nápoj: Pomáhá při kocovině i revmatismu clock 2 minuty
close Vaření a recepty 4 polévky ze zimní zeleniny: řepná, mrkvová, kedlubnová a kapustová clock 3 minuty
close Vaření a recepty Na silvestrovské pohoštění zlehka: Slavte chutně a bez výčitek clock 4 minuty gallery 8
close Vaření a recepty Silvestrovské pohoštění: co můžeme připravit s předstihem? clock 4 minuty gallery 6