close Vaření a recepty Co s quinoou? 3 lehké večeře nebo obědy do krabičky Merlík čislký, známý jako quinoa, se v posledních letech dostal mezi suroviny s téměř zázračnými účinky, označovanými jako superpotraviny. A ne náhodou: neobsahuje totiž lepek, je doslova nabitý energií a má minimum kalorií. Zařaďte ho na své letní menu podle některého z následujících receptů. clock 4 minuty
close Vaření a recepty Využijte rebarboru, dokud je křehká: zapékaná podle Petra Stupky clock 1 minuta
close Vaření a recepty Dezerty do skleničky hotové v mžiku: Trifle, panna cotta, mousse clock 4 minuty
close Vaření a recepty Pěstovat cukety se vyplatí: Jsou krásné a plodí po celé léto clock 4 minuty gallery 14
close Vaření a recepty Domácí utopenci – recept na českou hospodskou klasiku clock 3 minuty gallery 7
close Vaření a recepty Jehněčí tajine ušetří čas: šoupněte jídlo do trouby a vyražte na výlet či do zahrady clock 5 minut
close Vaření a recepty Vegetariánské lasagne se špenátem, rajčaty a žampiony podle Jessicy Koch clock 5 minut
close Vaření a recepty Citronové dezerty: Sušenky k čaji a meringue koláč s lemon curd clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vyzkoušejte labužnické jehněčí kotlety a maso dušené na zelenině clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak prodloužit vejcím z koledy trvanlivost? Zkuste pickled eggs clock 3 minuty
close Vaření a recepty Frankfurtská zelená omáčka - legendární pokrm na Zelený čtvrtek clock 4 minuty gallery 6
close Vaření a recepty Britské Velikonoce: Šachovnicový Battenberg a bochánky cross buns clock 4 minuty