close Vaření a recepty Nejoblíbenější recepty na knedlíky: Kynutý houskový a vídeňský žemlový Knedlíky mohou být bramborové, kynuté, žemlové, špekové i všelijaké další. Dnes se podíváme blíže na žemlové – jeden recept na český kynutý houskový knedlík, druhý na vídeňský žemlový. clock 3 minuty
close Vaření a recepty Svačina na výlet: řízek nezatracujte, napečte briošky či košíčky clock 4 minuty
close Vaření a recepty Domácí ovocná zmrzlina bez zmrzlinovače: 3 sorbety, které zvládnete za pár minut clock 3 minuty
close Vaření a recepty Samosběr jahod je výhodný. Co byste měli vědět, než vyrazíte do jahodárny clock 4 minuty gallery 13
close Vaření a recepty Využijte rebarboru, dokud je křehká: zapékaná podle Petra Stupky clock 1 minuta
close Vaření a recepty Dezerty do skleničky hotové v mžiku: Trifle, panna cotta, mousse clock 4 minuty
close Vaření a recepty Pěstovat cukety se vyplatí: Jsou krásné a plodí po celé léto clock 4 minuty gallery 14
close Vaření a recepty Domácí utopenci – recept na českou hospodskou klasiku clock 3 minuty gallery 7
close Vaření a recepty Jehněčí tajine ušetří čas: šoupněte jídlo do trouby a vyražte na výlet či do zahrady clock 5 minut
close Vaření a recepty Vegetariánské lasagne se špenátem, rajčaty a žampiony podle Jessicy Koch clock 5 minut
close Vaření a recepty Citronové dezerty: Sušenky k čaji a meringue koláč s lemon curd clock 3 minuty