close Vaření a recepty Buffalo květák - inspirace americkou klasikou Jistě znáte americkou klasiku – kuřecí křidýlka v úpravě Buffalo Wing. Jejich vynález je připisován Tereze Bellissimo, majitelce Anchor baru v Buffalo, a jde o křupavě opečená kuřecí křidýlka, buď fritovaná, nebo prudce pečená, která jsou poté smíchána se speciální omáčkou obsahující především máslo, chilli a ocet. clock 3 minuty
close Vaření a recepty Letní bramborové saláty podle sousedů: bez majonézy a s čerstvou zeleninou clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vaříme na čundru: Vandrácké brambory, topinka líného trampa, míchaná vejce clock 3 minuty
close Vaření a recepty Ovládněte to nejlepší z mexické kuchyně: fajitas a chilli con carne clock 4 minuty
close Vaření a recepty Nejoblíbenější recepty na knedlíky: Kynutý houskový a vídeňský žemlový clock 3 minuty
close Vaření a recepty Svačina na výlet: řízek nezatracujte, napečte briošky či košíčky clock 4 minuty
close Vaření a recepty Domácí ovocná zmrzlina bez zmrzlinovače: 3 sorbety, které zvládnete za pár minut clock 3 minuty
close Vaření a recepty Samosběr jahod je výhodný. Co byste měli vědět, než vyrazíte do jahodárny clock 4 minuty gallery 13
close Vaření a recepty Využijte rebarboru, dokud je křehká: zapékaná podle Petra Stupky clock 1 minuta
close Vaření a recepty Dezerty do skleničky hotové v mžiku: Trifle, panna cotta, mousse clock 4 minuty
close Vaření a recepty Pěstovat cukety se vyplatí: Jsou krásné a plodí po celé léto clock 4 minuty gallery 14
close Vaření a recepty Domácí utopenci – recept na českou hospodskou klasiku clock 3 minuty gallery 7