close Vaření a recepty Pestré speciality z rýže: španělská paella a blízkovýchodní pilaf Pokud se počítáte mezi milovníky rýže, pak by vám neměly uniknout dvě vynikající speciality, které jsou jako stvořené pro léto. Nejde přitom o nic složitého, natož nákladného, rýži totiž nemusíte složitě ochucovat, o to se postará zelenina a kvalitní vývar. Podle toho, jaké přidáte koření, získáte buď paellu, nebo pilaf. clock 4 minuty
close Vaření a recepty Letní bramborové saláty podle sousedů: bez majonézy a s čerstvou zeleninou clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vaříme na čundru: Vandrácké brambory, topinka líného trampa, míchaná vejce clock 3 minuty
close Vaření a recepty Ovládněte to nejlepší z mexické kuchyně: fajitas a chilli con carne clock 4 minuty
close Vaření a recepty Nejoblíbenější recepty na knedlíky: Kynutý houskový a vídeňský žemlový clock 3 minuty
close Vaření a recepty Svačina na výlet: řízek nezatracujte, napečte briošky či košíčky clock 4 minuty
close Vaření a recepty Domácí ovocná zmrzlina bez zmrzlinovače: 3 sorbety, které zvládnete za pár minut clock 3 minuty
close Vaření a recepty Samosběr jahod je výhodný. Co byste měli vědět, než vyrazíte do jahodárny clock 4 minuty gallery 13
close Vaření a recepty Využijte rebarboru, dokud je křehká: zapékaná podle Petra Stupky clock 1 minuta
close Vaření a recepty Dezerty do skleničky hotové v mžiku: Trifle, panna cotta, mousse clock 4 minuty