close Vaření a recepty Kouzlíme se zbytky z kuchyně: Skvělé pokrmy z odřezků Při zpracování potravin vám v kuchyni zůstane spousta odpadu a ten skončí v popelnici, v lepším případě na kompostu. Je to velká škoda, neupotřebené kousky mohou posloužit pro výrobu pochutin, které jinak za drahé peníze kupujete. Jak šikovně a chytře využít zbytky z kuchyně? clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak pěstovat oskeruše? Ze statného stromu sklidíte až 300 kg ovoce clock 3 minuty gallery 10
close Vaření a recepty Vyzkoušejte restované a nakládané šalotky, rozplývají se na jazyku clock 2 minuty
close Vaření a recepty Sterilace a mražení ničí živiny? Jak správně zakonzervovat úrodu clock 3 minuty
close Vaření a recepty Osvěžující letní koktejly: sangria, margarita, mimosa, prosecco clock 4 minuty
close Vaření a recepty Bleskové ostružinové koláče: s čokoládou, tvarohový, s drobenkou clock 4 minuty
close Vaření a recepty Vaříme na čundru: buřtguláš, vandrácký hanbáč a kukuřice v popelu clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak připravit ovocný rosol? Jablečný s mátou, angreštový s rybízem clock 2 minuty
close Vaření a recepty Dokonalé salátové dresinky: citronový, cibulový, hořčičný, medový... clock 2 minuty
close Vaření a recepty Pestré speciality z rýže: španělská paella a blízkovýchodní pilaf clock 4 minuty
close Vaření a recepty Letní bramborové saláty podle sousedů: bez majonézy a s čerstvou zeleninou clock 3 minuty