Potřebujete rychle udělat něco k večeři, protože vám hladová rodina dýchá za krk? Pak vsaďte na skvělé sendviče, které jsou hotové raz dva a pochutnají si na nich dospělí i děti.

Jak na šéfkuchařské sendviče?

Podívejte se ve videu:

Zdroj: Youtube

Vezměte dva kousky toustového chleba a namažte je z jedné strany máslem. Do mísy rozklepněte sedm vajíček, osolte, opepřete, přidejte nasekanou pažitku a rozšlehejte.

Křupavé tousty s vajíčkem a slaninou si zamilujete

Na pánvičce si opečte slaninu. Na druhé pánvičce rozehřejte máslo, přilijte rozšlehaná vejce a do nich položte plátky toustového chleba namazanou stranou máslem nahoru. Když je omeleta s tousty z jedné strany hotová, podeberte ji a obraťte.

Na konec ohněte okraje k sobě směrem doprostřed a na jednu polovinu položte osmaženou slaninu a dva plátky sýra. Překlopte druhou půlkou toustu ve vajíčku. Toustík bude díky máslíčku na obou stranách křupavý a osmažený do zlatova a náplň neskutečně šťavnatá. Toust rozkrojte na půlku a uslyšíte, jak dokonale křupe.

Ozvláštněte sendviče medovou hořčicí a majonézou

Nebojte se použít i majonézu, kečup nebo medovou hořčici na ozvláštnění. To uděláte tak, že na jednu stranu toustu s vajíčkem namažete majonézu, na druhou medovou hořčici a tu obložíte plátkovým sýrem, slaninou a nakrájenými rajčátky. Ty osolte a opepřete. Na ně položte dva plátky debrecínky a vše zabalte do omelety.

Na pánvičku si dejte trochu másla a toustík na něm z obou stran opečte dozlatova.

Zdroj: www.youtube.com