close Zahrada Bramboráky: Tímhle v nich naše babičky nahrazovaly mouku. Neuvěřitelně křupavé! Kdo by nemiloval zlatavé, křupavé a voňavé čerstvě usmažené bramboráky, které patří do české tradiční kuchyně. Pokud si je chcete připravit podle speciálních rad našich babiček, aby byly chutnější, křupavější, ale také zdravější, pak se inspirujte následujícími radami. clock 2 minuty
close Zahrada Březen: Velký komplexní přehled, co sejeme ven, do skleníku i doma za oknem clock 15 minut
close Zahrada Ořezat muchovník je nejlepší teď v březnu: Indiánská borůvka jinak chřadne clock 3 minuty
close Zahrada Řez jabloní a hrušní: Jak na ten výchovný a jak na opravný? Podívejte se clock 3 minuty
close Zahrada Je ten pravý čas na řez vinné révy: Podle tohoto návodu ho zvládne i začátečník clock 6 minut
close Zahrada Lektvar pro silné sazeničky: Stačí pár kapek ke každé rostlince a uvidíte zázrak clock 3 minuty
close Zahrada Neviditelný obrubník je hitem! Sousedi vám budou vaši zahradu tiše závidět clock 3 minuty
close Zahrada Zkušení zahradníci zalévají zahradu i v zimě. Některé rostliny jinak nepřežijí clock 3 minuty
close Zahrada Živý plot z bambusu: Geniální řešení pro ty, kteří nenávidí pohledy sousedů clock 3 minuty
close Zahrada Jak vytvořit záhony v trávníku bez rytí? Použijte papírové krabice. Podívejte se clock 3 minuty
close Zahrada Jarní řez rybízu: S tímto postupem krok za krokem se nesplete ani začátečník clock 3 minuty
close Zahrada Jehnědy a pyl: Proti rýmě a dalším reakcím těla pomáhá cibule a masáž. Jak? clock 3 minuty
close Zahrada Jak a čím osázet malou předzahrádku: Takto si vytvoříte před domem ráj na Zemi clock 4 minuty