[Komerční prezentace]

Souběh veletrhů pro rodinu a volný čas FOR FAMILY zahrnuje veletrhy FOR KIDS, FOR PETS a FOR HORSE. Podívejte se malou ochutnávku toho, co vás na této pestré akci čeká.

Přehlídka všech koní světa

Veletrh FOR HORSE je akce pro všechny chovatele a milovníky koní. Její nedílnou součástí je doprovodný program, který návštěvníkům nabídne celou řadu vystoupení. Ve čtvrtek a v pátek se v denním programu představí mini poníci, oslíci, jízdní oddíl Policie ČR, seznámíte se s hipoterapií a tep vám zvedne třeba i westernová show. Přijmout pozvání na velkou večerní FOR HORSE SHOW pak budete moci prostřednictvím ukázek samotných účinkujících.

Vše pro domácí mazlíčky

Máte-li doma psa, kočku, papouška či jinou zvěř, přijďte právě na FOR PETS prozkoumat, co nového je na trhu. Nebudou chybět prezentace firem s chovatelskými potřebami, krmivy, zvířecí módou nebo designovými doplňky. Seznámíte se s chovateli i odborníky, a spolu s nimi budete moci sdílet své zkušenosti a radostné chvíle strávené ve společnosti vašich miláčků. A pokud byste si právě z Letňan chtěli odvést vlastní domácí zvířátko, můžete. Součástí programu bude i umisťovací výstava koček z útulků.

Největší nabídka pro nejmenší

Lákavá náplň veletrhu FOR KIDS by neměla utéct žádným rodičům. Návštěvníci se mohou těšit na ucelenou nabídku kočárků a autosedaček. Chybět nebude nabídka odstrkovadel pro nejmenší závodníky nebo vozíky za kočárky. Prezentovat se budou i firmy, které mají v nabídce látkové plenky a další potřebou výbavičku pro miminko.

Přijďte se s celou rodinou pobavit na veletrhy souboru FOR FAMILY.