Cikánský horoskop vznikl už v temném středověku. Svůj původ má v předmětech běžného života, které mají magické vlastnosti. Co jste podle cikánského horoskopu právě vy a jaký předmět vás smybolizuje?

Podkova (22. 12. – 20. 1.)

Podkova znamená píli a pracovitost. Podkova fungovala jako talisman, který nosí štěstí a zbaví vás smůly. Lidé narození v tomto znamení umí odhadnout lidi i situaci, ale nerozumí legraci. Jsou nedůvěřiví a ve vztazích hledají hlavně klid a pohodu. Touží po rodině a dětech. Nebojí se žádné práce, vždy v ní vytrvají.

Kalich (21. 1. – 19. 2.)

Kalich značí sjednocení. Lidé narození v tomto znamení jsou kreativní a vymýšlí originální nápady. Jsou ale také váhaví a nerozhodní. V životě je potkává především štěstí, což je pro ně dobře. Jsou totiž rozhazovační a neumí šetřit. Ve vztahu jsou hlavně věrní a k partnerovi i sobě dost přísní.

Kaple (20. 2. – 20. 3.)

Kaple ukazuje na lidi empatické a hodné. Kaple řeší své nitro a hloubá nad sebou. Ostatním se lidé tohoto znamení zdají zamyšlení. Když ale dostanou povídavou nebo se chtějí s něčím svěřit, pusu nezavřou. Navíc jsou pěkně chaotičtí!

Dýka (21. 3. – 20. 4.)

Lidé ve znamení Dýky jsou odvážní a bojovní. Neumí žít ve stereotypu a i ve vztahu jsou velmi vášniví. Jejich jediná negativní stránka je to, že neumí dotahovat věci do konce.

Koruna (21. 4. – 20. 5.)

Koruna představuje trpělivost, rozvážnost a konzervativnost. Lidé narození ve znamení Koruny nesnáší změny. Když se musí pro něco rozhodnout, trvá to dlouhou dobu. Koruna ukazuje na lidi opatrné, trpělivé a žárlivé.

Svíčka (21. 5. – 20. 6.)

Lidé ve znamení Svíčky rádi mluví a baví společnost. Jsou spontanní a veselí. Nikdy se s nimi nenudíte. Občas ale mají stav, kdy chtějí být sami a to je lepší na ně nemluvit. Baví je poznávat vše nové a dobrodružné.

Kolo od vozu (21. 6. – 21. 7.)

Kolo od vozu je velmi rozporuplné znamení. Lidé v něm narození jsou tvrdí na venek, ale uvnitř nevěří sami v sebe. Když mají rodinu, milují ji nadevše. Jsou v soukromí hodně emotivní a tajně pláčou.

Hvězda (22. 7. – 22. 8.)

Lidé ve znamení hvězdy jsou rádi středem pozornosti a rádi se předvádí. Jsou dobrými herci a touží po obdivu. Chtějí se stát celebritami a udělají pro to vše. Dávejte si na ně pozor, jdou i přes mrtvoly.

Zvon (23. 8. – 22. 9.)

Lidé v tomto znamení jsou velmi nároční, především ale na sebe. Vyžadují neměnný pořádek, právo a konvence. Tito rozvážní lidé si ostatní drží od těla, přitom ale mají i tak dost obdivovatelů. Sní o velké lásce, ale kvůli své nedůvěřivé povaze ji mají problém najít.

Mince (23. 9. – 22. 10.)

Mince jsou rození optimisté s velkým množstvím energie. S lehkostí se vypořádávají s nástrahami života. Strasti si často přivolají svou přehnanou důvěřivostí. Milují hudbu a neskutečně rády tančí.

Meč (23. 10. – 21. 11.)

Lidé ve znamení Meče jsou inteligentní jedinci s vysokým IQ. Jen díky této vlastnosti nepodlehnou chamativosti a přehnané sebelítosti. Tyto pocity by totiž jinak neměli pod kontrolou.

Sekera (22. 11. – 21. 12.)

Přímí a objektivní jsou lidé ve znamení Sekery. Milují nezávislost a svobodu, rádi se baví ve společnosti. Jsou ale přímočaří a řeknou vše, co mají na jazyku, čímž často ublíží i těm, které mají opravdu rádi.