Co vám dává sílu? Jakému zvířeti jste podobní právě vy? Jak byste obstáli za časů starých indiánských kmenů? Patřili byste ke stařešině nebo k neohroženým bojovníkům?

Sokol (21. 3. – 19. 4.)

Sokol je chytrý, bystrý a vnímavý. Vždy přinese nové nápady a ve společnosti je velmi oblíbený právě pro tuto vlastnost. Pokud chcete s něčím poradit, obraťte se na něj.

Bobr (20. 4. – 20. 5.)

Bobr je velmi šikovný a manuálně zručný. Není příliš bystrý, ale rukama to opravdu umí. Je tedy skvělý truhlář, kuchař nebo třeba zedník. Manuální profese jsou pro něj to pravé.

Jelen (21. 5. – 20. 6.)

Jelen je nabitý energií, miluje adrenalin, akci a společnost. Chodí rád na párty, ale i do kin a divadel. Je to prostě tvor společenský, tak na to myslete, když mu budete vybírat program.

Datel (21. 6. – 21. 7.)

Datel je pták, který klove do stromu stále na jedno místo, stejně to má i člověk, který je mu povahově podobný. Jde si za jedním cílem a drží se ho zuby nehty. Překoná každou překážku a nic mu není na obtíž.

Losos (22. 7. – 21. 8.)

Člověk přirovnávaný v indiánském horoskopu k lososovi je vodní živel. Miluje koupání, skákání do vody i vešekeré vodní sporty. Měl by mít mezi prsty blány, protože je to spíš takový obojživelník.

Medvěd (22. 8. – 21. 9.)

Medvědi jsou silní tvorové, tudíž i člověk tomuto zvířeti blízký je drsný, tvrdý a odvážný. Nebojí se žádné konfrontace a je si jistý svou silou a hlavně převahou.

Havran (22. 9. – 22. 10.)

Havrani jsou temní ptáci, tudíž i člověk podobný jemu miluje tajemství a temnotu. Čím větší záhada, tím více Havrana přitahuje a chce ji vyřešit. S Havranem jděte na nějakou únikovku, vždy ji vyřeší v rekordním čase.

Had (23. 10. – 22. 11.)

Hadi jsou slizcí a jim podobní lidé také. Falešní, ulhaní a jdoucí si za svým cílem i přes mrtvoly. Není nad ten slatný pocit načapat Hada při lži, jak se z ní snaží vykroutit.

Sova (21. 11. – 21. 12.)

Lidé Sovy jsou velmi chytří, uvědomělí a snaživí. Umí si sjednat pořádek a všichni je mají za přirozenou autoritu. Nemají rádi křivdu a vždy se postaví za slabšího.

Husa (22. 12. – 19. 1.)

Husa je skvělá kuchařka, umí jídla uvařit, dochutit i naservírovat jako v luxusní restauraci. Její um je široko daleko prohlášený, proto si ji hýčkejte.

Vydra (20. 1. – 18. 2.)

Vydra nemá ráda společnost. Jde o jedince samorosty, kteří nejsou rádi středem společnosti, neumí mluvit s lidmi a z větší společnosti má přímo panickou hrůzu. Jinak jde ale o velmi milého a citlivého člověka.

Vlk (19. 2. – 20. 3.)

Vlci uznávají pravdu a nic než pravdu. Jak je jednou zklamete, nemáte šanci si to u nich napravit. Jdou vždy až na dřeň a za křivě obviněnou osobu by položili život.